ABC har lanceret et nyt promo-spot til den kommende sjette og sidste sæson af J.J. Abrams’ populære spændingsserie “Lost”, der får premiere på amerikansk tv 2. februar.

Tv-giganten har endnu ikke vist nogen nye klip fra den forestående sæson i deres promo-spots, da producerne bag serien med vilje vil tilbageholde så meget som muligt. Det nye spot samt de tidligere frigivede trailer-spots kan ses online her.

Lost – Sæson 6” vil blive sat i gang med et timelangt resumé af de foregående sæsoner efterfulgt af det længe ventede to timers lange premiereafsnit.

På rollelisten til den afgørende sæson, der vil blotlægge de nødstedtes skæbne og hemmeligheder, finder man bl.a. Naveen Andrews, Nestor Carbonell, Emilie de Ravin, Michael Emerson, Jeff Fahey, Matthew Fox, Jorge Garcia, Josh Holloway, Daniel Dae Kim, Yunjin Kim, Ken Leung, Evangeline Lilly, Terry O’Quinn og Zuleikha Robinson.

Se også: Comic-Con-teaserplakaten til “Lost: Sæson 6″.


Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Kyllingebenet 10 år siden

Kan ikke vente!!
Gravatar

#2 Hobby 10 år siden

Bliver så awesome! :D Glæder mig helt vildt!!
--> "You don't know cold" <--
Gravatar

#3 MOVIE1000 10 år siden

jeg regner med der vil ske rimelig meget i sæson 6 da de stadig mangler en del at forklare
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#4 sezzie 10 år siden

Synes det fedt de holder på spots, teasers osv så vi intet for at se før den starter :)
Gravatar

#5 Karl Hungus 10 år siden

OMFG! OMFG! OMFG! OMFG! Det bliver simpelthen EPIC! Kan ikke vente!
Gravatar

#6 RaGa_MuFFiN 10 år siden

FOR FUCKS SAKE SÅ GIV OS DOG DEN SERIE! ARRRGHHH!!
Gravatar

#7 Tyler Durden 10 år siden

FATTER IKKE EN BRIK, AF AL DEN BEGEJSTRING??? - Definitely not my cup of tea!

Så de første 3 afsnit af Lost, men den fangede mig ikke rigtigt. Historien virkede lidt for søgt. Så derefter et halvt afsnit i ny og næ, men har nu forlængst mistet interessen. Må ud fra hvad jeg har set, mene, at det må være som at give kunstigt åndedræt, hver gang forfatterne skal udvide karakterene og deres historier igen og igen. Der kunne komme en fed 3-timers film ud af seriens hovedplot, men det virker kunstigt når plottet skal fordeles ud over mange hundrede timer, og der hele tiden, skal smøres en ny, mere eller mindre spændende/fantastisk drejning på, for at holde det hele i live. Ved godt at man ikke skal ligge for meget i serier som denne, men overbevisende og realistisk er den ikke.

Virker som overeksponeret gammel suppe, der ikke burde koges mere på. Jeg anderkender selvfølgelig at den havde nogle spændende idéer og tildels var nyskabende på områder. Men COME ON!??
"I love the smell of napalm in the morning..."
Gravatar

#8 Riqon 10 år siden

Jeg så hele første sæson tilbage i 3.g i stedet for at læse til eksamen, og jeg har holdt på lige siden. Serien blev mere og mere interessant, og karakterudviklingen var fantastisk og langt mere troværdig (karaktererne, altså) end set i mange andre populære serier, der har kørt samtidig (Battlestar Galactica, Heroes, Prison Break, etc.). Mytologien syntes at dø lidt i 3'eren, hvor plottet stod lidt stille, men den kom bestemt ovenpå igen i sæson 4, og 5'eren har været okay. Jeg er den stolte ejer af de fire første sæsoner, og jeg glæder mig til, at serien er komplet -- så skal serien ses i sin fulde længde med så få pauser som muligt :)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#9 MOVIE1000 10 år siden

jeg synes det er fedt de tager en ting af gangen i starten af serien det er mere realistisk og spændende, og for mig er det ikke personerne der er hovedpersonen det er Øen.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.

Skriv ny kommentar: