Hans far skiftede fra den lyse til den mørke side. Nu skifter Luke Skywalker også til mørkt. I hvert fald når det kommer til tøjstilen, som ser sjælden dyster ud for en Jedi-master i nyt “The Last Jedi”-billede, som du kan se her.

Se også: Mark Hamill afslører: Luke Skywalker føler sig skyldig over Kylo Ren

Billedet er fra forsiden af det ungarske filmblad Cinemania Mozimánia, som Mark Hamill har delt på Twitter.

Hvor meget man skal lægge i den mørke tøjstil, er svært at vurdere, men vi har hørt Luke i den første trailer til “The Last Jedi” udtale, at han vil gøre en ende på Jedi-ordenen.

Så måske er Luke splittet imellem lyset og mørket, som Anakin var det. I så fald er spørgsmålet: Kan Luke igen besejre den mørke side? Eller går han i sin fars fodspor?

“Star Wars: The Last Jedi” får premiere d. 14. december.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Sneglzilla 8 måneder siden

Øhh, Luke har jo haft mørkt tøj på før i ROTJ.
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 8 måneder siden

#1 God pointe. Skiftet er dog markant i forhold til TFA: https://8583b52b4a309671f69d-b436b898353c7dc300b58...
Gravatar

#3 Johnny42 8 måneder siden

Luke har jo altid blanceret mellem lyset og mørket, han har mange af sin fars karaktertræk, med at være utålmodig, og har let til vrede. Nu vedjeg ikke om der findes noget canon materiale, der præcist beskriver, hvad han gør, men i filmen Return of The Jedi, ser det umiddelbart ud til at han Force Choker to Gamoreans(dog nok ikke til punktet hvor han dræber dem), og som #1 rigtigt siger, så går han også her i sort. Der er også et billede af Leia fra The Last Jedi, hvor hun er klædt i sort. Betyder det så også at hun slutter sig til til den mørke side?

Skriv ny kommentar: