Den svenskproducerede computeranimationsfilm “Metropia” står lige straks til at få sin premiere på filmfestivalen i Cannes, og filmselskabet Atmo har i den forbindelse udsendt et udvidet klip fra den Kafka-agtige thriller, der er instrueret af Tarik Saleh.

Klippet kan ses online her.

“Metropia” udspiller sig i et nært fremtidigt og skrækindjagende Europa, hvor verden er ved at løbe tør for olie, og hvor alle undergrundsnet er blevet forbundet, således at et gigantisk tunnelsystem er blevet anlagt under kontinentet.

Roger fra den stockholmske forstad Farsta forsøger at holde sig væk fra undergrunden, som han finder ubehagelig, og til tider hører han mærkelige stemmer i sit hoved. Han finder en dag ud af, at hans liv bliver styret ned til mindste detalje. Roger prøver at bryde fri, og til det får han brug for hjælp fra supermodellen Nina. Eller er det mon Nina, der har brug for Rogers hjælp?

“Metropia” får stemmer leveret af Vincent Gallo, Juliette Lewis og Stellan Skarsgård.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 kasper0204 14 år siden

Er jeg den eneste der synes, at personen/manden på nyhedsbillede ser noget så klam ud - på den der "skummel" og "uhyggelig"-agtige måde..?
Gravatar

#2 Coffey Mug 14 år siden

Det ser pisse fedt ud... Lidt Aphex Twin agtigt på den knap så syret måde men stadig en kanon art direction!
Gravatar

#3 wendelboe 14 år siden

ligner Golum lidt, hovedet er for stort til kroppen
Gravatar

#4 filmz-emillos08 14 år siden

Tror den bliver rigtig fed.. sådan en der kommer til at hjemsøge en i et stykke tid efter.. håber bare den får dansk premiere..
Gravatar

#5 fazz 14 år siden

Nyheds billedet minder mig om Christian Bale i El maquinista...
"If you figure a way to live without serving a master, any master, then let the rest of us know, will you? For you'd be the first person in the history of the world."

Skriv ny kommentar: