Det så smertefuldt ud, da en video tidligere på ugen viste Tom Cruise halte væk efter et mislykket stunt. Nu viser det sig, at Cruise har brækket anklen. Det betyder forsinkelser for “Mission: Impossible 6”.

Se også: Video: Tom Cruise kommer til skade under optagelserne af “M:I6”-stunt

Den omtalte video viser Cruise, der forsøger at springe fra en bygning til en anden. Springet bliver ikke helt langt nok, og Cruise brager ind i siden på bygningen. Det var dog meningen, forklarer instruktør Christopher McQuarrie til Empire:

”Det var meningen, at han skulle banke ind i siden på bygningen. Det er det, der giver stuntet energi. Han var i sikkerhed hele tiden. Han havde beskyttelse på (…) I det fjerde forsøg ramte han bygningen i en lidt anderledes vinkel, og han brækkede sin ankel,” fortæller McQuarrie.

I en pressemeddelse fra Paramount Pictures lyder det, at produktionen sættes på pause, mens Tom Cruises ankel vokser sammen igen. Alligevel fastholdes udgivelsesdatoen:

”Produktionen går på pause, mens Tom Cruise kommer sig, og filmen vil fortsat få premiere d. 27. juli i 2018. Tom takker alle for deres bekymring og støtte, og han glæder sig til at dele filmen med alle til næste sommer,” lyder det.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Nagash 6 år siden

Overskriften siger filmen er forsinket. Men artiklen siger produktionen er forsinket men filmen fortsat har premiere den 27. juli. Hvad passer?
Gravatar

#2 Lasse Martin Jørgensen 6 år siden

#1 Produktionen kommer bagefter tidsplanen, fordi Cruise ikke er kampdygtig pt. Men Paramount fastholder udgivelsesdatoen. Det er det, der er meldt ud. Så man må vel udlede, at den tabte tid skal hentes et andet sted.
Gravatar

#3 Nagash 6 år siden

Netop også det jeg fik ud af det, men hvorfor siger overskriften så, at filmen forsinkes?
Gravatar

#4 Lasse Martin Jørgensen 6 år siden

Hmm. Det kan måske misforstås. Fair point. Jeg retter, så det står helt klart. Tak for input, Nagash! :)
Gravatar

#5 Nagash 6 år siden

Super, så giver overskriften mening :-)

Skriv ny kommentar: