Den forlængede “Avatar Special Edition” med nye scener udsendes i danske biografer 16. september, hvor den vil kunne ses i en begrænset periode.

Filmen vil være 8,29 min. længere end den almindelige version af “Avatar”, og de ekstra minutter er fordelt over hele filmen.

“Avatar” havde premiere i de danske biografer 18. december 2009 og har solgt 1,1 mio. billetter herhjemme. Filmz’ biografanmelder gav filmen 6 stjerner og skrev bl.a.: ”Filmen er en helt og aldeles overvældende oplevelse, som med sine bemærkelsesværdige 3D-effekter og livagtige CGI-væsner skaber en overbevisende og mageløs verden.”

Læs hele Filmz’ biografanmeldelse af “Avatar”.

“Avatar Special Edition” vil kunne ses i 36 biografer rundt om i landet: Imperial, CinemaxX København, Palads, Falkoner, Tåstrup, BioCity Århus, CinemaxX Århus, Hillerød, Lyngby, BioCity Odense, CinemaxX Odense, Esbjerg, Herning, Randers, Kolding, BioCity Ålborg, Albertslund, Birkerød, Fakse, Frederikshavn, Frederikssund, Frederiksværk, Grenå, Haderslev, Holbæk, Hornslet, Humlebæk, Klovborg, Rødby, Rønne, Skive, Sønderborg, Thisted, Varde, Værløse og Åbenrå.

Klik her for at læse mere om “Avatar”.Vis kommentarer (50)
Gravatar

#1 m!kkel 11 år siden

Malke malke ..
Gravatar

#2 Stilund 11 år siden

Shit så meget for 9 min!
Gravatar

#3 batman291 11 år siden

Betyder min lur bliver 8,29 min længere, dejligt!!
Gravatar

#4 filmz-Utyske 11 år siden

Irriterende at den skal tage tid fra andre film, så Cameron kan tjene lidt ekstra penge.
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#5 StarWarsFanTHX11384Eb 11 år siden

De skulle hellere have udsendt den udgave direkte på DVD og Blu-ray. Ligesom Ringenes Herre.
Gravatar

#6 daneimp 11 år siden

Nu må I simpelthen snart stoppe herinde i dette forum... vi lever i en fri demokratisk og kapitalistisk verden. Hvordan kan det være i har så ondt i røven over at Cameron tjener en skilling ekstra? Hvis der er profit i det, så lad ham dog. Ikke at jeg vil betale 100kr+ for at se den igen, men hvis andre vil...
Gravatar

#7 filmz-Utyske 11 år siden

#6 -

Forummet er lavet til diskussion og udveksling af meninger, vi deler vores meninger med andre. Hvordan kan du så have ondt i røven over det, når du gør det samme? ;)
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#8 filmz-ab 11 år siden

Hvis folk føler de vil i biffen igen for 8 min, skal de være velkomne. Jeg er egentlig begyndt at være ligeglad med, hvor mange penge Cameron vil tjene. Nu er det trods alt os der vælger at se filmene, og hvis der er publikum til endnu et kært gensyn med Avatar, ja hvorfor ikke.
You wanna know what happens to an eyeball when it gets punctured?
Gravatar

#9 Sweetiebellefan 11 år siden

Jeg venter hellere på en fire timers version.
Twilight Sparkle: "Real friends don't care what your cover is. Friendship is a wondrous and powerful thing.
Gravatar

#10 Juulsen 11 år siden

Der skal nok være mange der vil ind og se den igen. Det er også en film der skal ses på et stort lærred. Det er jo meningen sådan en film skal være spektakuler

Skriv ny kommentar: