Rygterne om en femte Indiana Jones-film er dukket op et par gange på internettet i de seneste par år, men nu er den altså god nok: Der kommer en ny film om arkæologen med pisken til biograferne.

Se også: Rygte: Chris Pratt skal spille Indiana Jones

Nyheden kommer fra Lucasfilms præsident, Kathleen Kennedy, der i forbindelse med et “Star Wars”-interview i den nyeste udgave af magasinet Vanity Fair, kan bekræfte rygterne.

Kennedy går dog ikke i detaljer, men fortæller blot, at der en dag i fremtiden vil blive lavet en ny film med Indy fra selskabet, der for tiden har travlt med Star Wars-universet.

Hun fortæller videre, at der ikke er noget manuskript eller andre konkrete ting endnu, så det er endnu uvist, om der rent faktisk er tale om en fortsættelse med Harrison Ford, eller om vi skal forvente et reboot, med en ny, yngre skuespiller.

Der har tidligere været rygter om, at Chris Pratt fra “Guardians of the Galaxy” skulle spille rollen som Jones, men efter Kennedys udtalelser, virker det som for tidlig spekulation, og noget der altså ikke er hold i – i hvert fald ikke endnu.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (27)
Gravatar

#1 X&O 9 år siden

Selvfølgelig er der hold i spekulationerne. Chris Pratt som prequel Indy.
Gravatar

#2 Geekalot 9 år siden

Man kunne vælge at se bort fra Indy 4 og lade Pratt spille Indys søn. Pratt passer så meget bedre ind i det univers en Shia.
Gravatar

#3 Mads47 9 år siden

Ifølge IGN så er det ikke nogen prequel, men en efterfølger.

http://www.ign.com/articles/2015/05/05/lucasfilm-p...
Gravatar

#4 Star Trek fever 9 år siden

Man kunne vælge at se bort fra Indy 4 og lade Pratt spille Indys søn. Pratt passer så meget bedre ind i det univers en Shia.


Helt enig. Pratt ville passe rigtig godt ind. Men mon ikke de får Ford i rollen igen. Jeg håber det
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#5 Geekalot 9 år siden

Jo da, det er ikke en Indy film uden Ford :)
Gravatar

#6 cain 9 år siden

Geekalot (5) skrev:
Jo da, det er ikke en Indy film uden Ford :)


Så er vi vist snart ude i Bubba Ho Tep med den alder manden har.
Gravatar

#7 Den fede 9 år siden

X&O (1) skrev:
Selvfølgelig er der hold i spekulationerne. Chris Pratt som prequel Indy.


Nå? Det ved du simpelthen?

Jeg kan rigtig godt lide Pratt, men jeg synes faktisk ikke, han vil være god her. Indrømmet, det er svært at leve op til Harrison Fords rå og fandenivoldske persona, men Pratt er altså ikke i nærheden.
Gravatar

#8 Mardin 9 år siden

Problemet med Harrison Ford er hans alder. Sad but true.

Indiana Jones 1-3 = Indiana Jones er den cool helt som alle mænd gerne vil være og ser op til, og alle kvinder gerne vil være sammen med.

Indiana Jones 4 = Ingen gider være en gråhåret gammel mand der har problemer med hoften og puster efter vejret. :-/
Gravatar

#9 SuckMyUnit 9 år siden

Ja, okay. Jeg er klar sådan set. Altså ingen tvivl om at 4'eren var det reneste lort, men efter min mening var det en uheldig blanding af elendig instruktør og dårligt manuskript(m.m), og ikke et spørgsmål om Fords præstation. Indiana Jones som karakter holder altid, og Harrison Ford var sgu fed i rollen trods alderen. Jeg kunne sagtens se ham i en mere, hvis bare filmen er sat ordenligt sammen.

Med hensyn til Chris Pratt.. Der er kun én rigtig Indy, men SKULLE faklen gives videre er Pratt da et fremragende bud. Starlord er jo praktisk talt en sci-fi Indy alligevel, så hvorfor ikke? Jeg er helt frisk på en prequel eller et reboot af serien med Pratt i billedet. Så længe det ikke bliver et klassisk 'make-mo-money' initiativ!
Gravatar

#10 Den fede 9 år siden

SuckMyUnit (9) skrev:
Altså ingen tvivl om at 4'eren var det reneste lort, men efter min mening var det en uheldig blanding af elendig instruktør og dårligt manuskript


Elendig instruktør? Altså den "elendige instruktør" der også lavede de andre film?

Skriv ny kommentar: