Emmet i ”LEGO Filmen – Et klodset eventyr”, Peter Quill i ”Guardians of the Galaxy”, og Owen i den kommende ”Jurassic World”.

Se også: Joss Whedon giver Ultron ret: The Avengers må dø.

Skuespillerkarrieren kører på skinner for Chris Pratt, som påtager sig den ene hovedrolle efter den anden for tiden. Og skal man tro det seneste rygte, skal han snart kaste sig over en af de mest ikoniske. Disney vil nemlig hyre ham til at spille den berømte eventyrer Indiana Jones i et kommende reboot af franchisen. Det skriver Deadline.com.

Disney har rettet søgelyset mod verdens mest kendte filmarkæolog, efter de tilegnede sig rettighederne fra Paramount Pictures i 2013.

Filmstudiet har dog endnu ikke offentliggjort castet af Chris Pratt i rollen, og nægter at kommentere på historien. Derfor må historien på nuværende tidspunkt anses for udelukkende at være på rygtebasis.

Harrison Ford spillede som bekendt den oprindelige Indiana Jones i Steven Spielbergs fire originale film, der tilsammen har indtjent knap 2 milliarder dollars på verdensplan.

Hvad mener du? Er Chris Pratt en værdig arvtager efter Harrison Ford i rollen som Indiana Jones?

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 danish99 9 år siden

Ej stop nu.
King
Gravatar

#2 Elvira39 9 år siden

Har man ikke allerede skadet Indy filmene nok med den jammerlige 4'er????!!! Man kan bare ikke i vore dage lave gode Blockbusters som den oprindelige Indiana Jones fra 1981.
Gravatar

#3 cain 9 år siden

“…Indiana Jones. I always knew someday you’d come walking back through my door. I never doubted that. Something made it inevitable.”
Gravatar

#4 pow9199 9 år siden

Hvis vi lige kigger på det helt åbenlyst forfærdelige der allerede er gjort ved franchiset, samt hvad man forventer vil kunne blive gjort i fremtiden, må jeg dog sige at denne nyhed præsenterer mig for en specifik ting, jeg for første gang nogensinde ser nu.

Chris Pratt er den eneste skuespiller, jeg siden jeg som lille knægt en gang i 80erne så min første Indy-film (og ja, jeg husker stadig øjeblikket, jeg var ikke gammel nok til at forstå alt hvad de sagde, eller læse hurtigt nok til at fange underteksterne. Det var på ingen måde nødvendigt!)

Siden den gang, har jeg altid overvejet hvordan universet kunne udvides. Jeg var glad for Sean Patrick Flannery og River Phoenix, men ikke nok Harrison Ford over dem, til at de kunne have en film med dem i hovedrollen. Chris Pratt mener jeg har det. Så mangler vi bare Steven Spielberg i samme form som på Tintin, et godt manus (Fate of Atlantis anyone?!?) og at Disney kan lave noget fornuftigt. De sidste ting er jeg ikke sikker på kommer til at ske dog :(
Gravatar

#5 Jb-film 9 år siden

Nu stopper det rodløse Hollywood med at ødelægge originale filmklassikere - at det ovenikøbet er Disney, som i forvejen driver pædagogisk rovdrift på vore børn, er uforståeligt
!
Gravatar

#6 Geekalot 9 år siden

Syntes han skal holde sig som Galaxy indi :)
Gravatar

#7 Mads47 9 år siden

Selv om jeg ikke er glad ved tanken, kunne jeg godt se Chriss Pratt i rollen som Indy.
http://www.inquisitr.com/wp-content/uploads/2014/0...
Gravatar

#8 TP-DK 9 år siden

Vil hellere se ham som Nathan Drake.
"I'm single! I love being single! I haven't had this much sex since I was a Boy Scout leader!"
Gravatar

#9 Snipp 9 år siden

De må have løbet tør for idéer i hollywood :>
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#10 X&O 9 år siden

Jeg synes sgu' det er fedt hvis det er sandt. Han rammer mange af de ting jeg ser i en yngre Harrison Ford, man finder jo alligevel aldrig en kopi af Harrison Ford, og det er da også klart bedre end at forsøge at presse flere spændende action underholdning ud af en 70-årig mand. Forhåbentlig vil de bare lade filmen(e) foregå kronologisk før de 4 andre, da han stadig ser yngre ud, og der er et kæmpe katalog af ufortalte potentielle historier.

Skriv ny kommentar: