Nu har Christopher Nolan så småt sit cast på plads til sin kommende krigsfilm, “Dunkirk”. Og det med et overraskende skuespillervalg i form af One Direction-sangeren Harry Styles.

Se også: Christopher Nolan bruger ægte krigsskib til “Dunkirk”

Det er Variety, der skriver, at det bliver Christopher Nolan, som giver Harry Styles debut i en spillefilm. Og det bliver store navne, som Styles skal spille overfor i form af Tom Hardy, Mark Rylance og Kenneth Branagh.

“Dunkirk” er inspireret af virkelighedens Operation Dynamo, hvor tusinder af allierede tropper blev reddet fra nazisterne under 2. verdenskrig via den franske havn i Dunkirk i forsommeren 1940.

“Dunkirk” får premiere i juli 2017.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Nicki52 2 år siden

Så kommer det store spørgsmål: Why?
Efter mange af interviews jeg har set med ham, kan jeg ikke tage ham seriøst som skuespiller. Han virker bare som en umoden teenager, der ikke kan holde pikken i bukserne. Det har utvivlsom gjort nogle piger meget lykkelige, men det gør nok ikke hans skuespil præstation bedre.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#2 ingeb 2 år siden

nolan må se noget i ham, andre ikke ser. har aldrig oplevet dårlige skuespiller præstationer i hans film.
Gravatar

#3 patrickjane 2 år siden

vent nu med at dømme til man har set resultatet.... Haters!!
Gravatar

#4 Snipp 2 år siden

Interessant. Er ikke selv one direction fan, og kan ikke lige se hvordan denne her person skulle kunne levere god en god præstation, men jeg har aldrig tvivlet på Christopher Nolan, så lad os da endelig vente på resultatet! Det kunne jo også godt være, det er en mindre rolle, som ikke har særlig betydning? who knows..
I was once in a story... guess what, I was awesome!

Skriv ny kommentar: