For få dage siden forlød det, at Cate Blanchett vil gentage sin rolle som elverpigen Galadriel i Peter Jacksons kommende “Hobbitten”, og nu ser det ud til, at også en anden gammel “Ringenes herre”-kending vender tilbage: Orlando Bloom som Legolas.

Der har tidligere været forlydender om, at Bloom muligvis ville kunne ses i rollen som Legolas’ far, Thranduil, i Jacksons film, eftersom Legolas ikke optræder i J.R.R. Tolkiens “Hobbitten”. Men ifølge Deadline.com er Bloom nu tæt på at vende tilbage som Legolas – og angiveligt i en større rolle end blot en cameo.

Ian McKellen (Gandalf), Andy Serkis (Gollum) og Hugo Weaving (Elrond) – hvis figurer rent faktisk optræder i bogen – er stadig i forhandlinger om at vende tilbage.

Klik her for at læse alle nyheder om “Hobbitten”.Vis kommentarer (27)
Gravatar

#1 Petrescu 13 år siden

Det er fair nok at tages kreative friheder i forhold til at koble Hobbitten med Ringenes Herre, men der må være en grænse for hvor mange karakterer fra trilogien der kan presses ind i filmen. Og lige præcist Orlando Bloom mener jeg ikke bidrager det store som skuespiller.

Bilbo ér og bliver hovedpersonen og med tanke på det betydelige persongalleri i bogen, så bør man overveje hvor meget plads de kan give personer fra de tidligere film. Godt nok er Hobbitten strakt henover to film, men ikke flere kommercielle tiltag for at koble denne film på Ringenes Herres succestog.
Gravatar

#2 bwolmer 13 år siden

Jeg syntes slet ikke at man skal gå for meget op i at kæde de to sammen.
Jo det er samme univers, jo der er karakterer, som går igen. Men Hobitten blev skrevet før Ringenes Herre og blev så siden omskrevet lidt, da Tolkien skrev Ringenes Herre.
Umiddelbart burde man se dem som mere eller mindre uafhængige af hinanden...
No fucking shit, lady. Do I sound like I'm ordering a pizza?
Gravatar

#3 filmz-Coney 13 år siden

#2 Hvorfor? Når nu de netop ikke er uafhængige af hinanden? At de vil kæde dem sammen på en måde der ikke giver mening er selvfølgelig en skam, men at de kæder dem sammen giver da alt mulig mening...
Gravatar

#4 Moog 13 år siden

Kan det ikke være at det er i film nr. 2 han skal være med, husker ikke at Legolas var med i hobitten?
Gravatar

#5 BN 13 år siden

Petrescu (1) skrev:
Og lige præcist Orlando Bloom mener jeg ikke bidrager det store som skuespiller.


Jeg mener heller ikke, at han er særlig vidtfavnende som skuespiller. Men én ting må man dog lade ham: I 'Lord of the Rings' er han perfekt som Legolas. Ja, når han skal spille rolige, besindige personer med en stærk, indre, men kontrolleret glød, er han i mine øjne velfungerende - således også som Balian i 'Kingdom of Heaven - Director's Cut'.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#6 Coffey Mug 13 år siden

#4 - Er han heller ikk :P
Gravatar

#7 LukeStarkiller 13 år siden

Han er jo søn af elverkongen i den stor skov så det er nok der er optræder.
Gravatar

#8 filmz-Coney 13 år siden

#5 Er glad for at se at andre har fået øjnene op for directors cut af den film... Det blev den nemlig afsindigt meget bedre af... Lidt ligesom Daredevil der faktisk også var ganske underholdende i directors cut...
Gravatar

#9 BN 13 år siden

Coney (8) skrev:
#5 Er glad for at se at andre har fået øjnene op for directors cut af den film... Det blev den nemlig afsindigt meget bedre af...


Ja, i den grad!

Coney (8) skrev:
Lidt ligesom Daredevil der faktisk også var ganske underholdende i directors cut...


I dette tilfælde har jeg ikke set 'Theatrical Cut' - kun 'Director's Cut', men sidstnævnte ville jeg sandelig da nødigt se beskåret! Det er en ganske habil superhelte-film, hvori Ben Affleck for første gang gjorde et udelukkende positivt indtryk på mig med sit skuespil.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#10 Dyggeren 13 år siden

"Ian McKellen (Gandalf), Andy Serkis (Gollum) og Hugo Weaving (Elrond) - hvis figurer rent faktisk optræder i bogen - er stadig i forhandlinger om at vende tilbage."

Kom nu...

Skriv ny kommentar: