Rami Malek er udset til rollen som næste modstander for James Bond.

Natten til mandag vandt han en Oscar for sin hovedrolle i “Bohemian Rhapsody”. Nu ligner Rami Malek den næste “Bond”-skurk.

Rami Malek har tidligere været rygtet til rollen, men forhandlingerne faldt fra hinanden på grund af Maleks involvering i serien “Mr. Robot”.

Nu erfarer Collider imidlertid, at Rami Maleks repræsentanter har fundet en løsning, så skuespilleren både kan lave sidste sæson af “Mr. Robot” og “Bond 25”.

Senest har arbejdstitlen til “Bond 25” afsløret mere Blofeld, men hovedskurken bliver altså sandsynligvis en anden karakter, der spilles af Rami Malek.

“Bond 25” får premiere d. 8. april i 2020.


Vis kommentarer (12)
Gravatar

#1 Sjølle 2 måneder siden

Det er så sindsygt så pinlige i er her på Filmz. Overskriften siger "HER ER NÆSTE "BOND"-SKURK!" hvilket nok må betegnes som et rygte indtil videre.

Når man så klikker ind, står der "OSCAR-VINDER TÆT PÅ ROLLEN SOM SKURK I “BOND 25”"

Sig mig, er jeres store forbillede Ekstra Bladet, med jeres halve sandheder og clickbait?

Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 2 måneder siden

#1 Det er ikke et rygte. Han er i 'endelige forhandlinger', hvilket altid slipper ud før noget officielt fra selskabet - her fra en topkilde, som er troværdig. Der skal et ekstremt tilfælde til (instruktør fyres, Daniel Craig skrider), hvis ikke Rami Malek er skurk.
Gravatar

#3 nathue 2 måneder siden

Men netop det at være med i ‘endelige forhandlinger’ er ikke lig med at han er definitivt castet.
Det ér altså mere snarere reglen end undtagelsen, at I på Filmz/du, Morten benytter Ekstra Bladet-agtigte click bait overskrifter.
Og det er noget, brugerne herinde jævnligt bringer op som værende useriøst, utroværdigt og ja, til tider helt pinligt for Filmz.
Tag det nu som et vink med en vognstang ;)
Gravatar

#4 Gorman 2 måneder siden

#2 jeg tænker du skal opfatte #1 og 3 som konstruktiv kritik
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#5 Kim Pedersen 2 måneder siden

Hos foreningen Danske Filmkritikere, som Filmz' såkaldte chefredaktør er medlem af, står angivet: "Danske Filmkritikere er en forening for de danske dagblades fast tilknyttede filmanmeldere og filmskribenter, samt toneangivende filmanmeldere ved digitale/visuelle medier og tidskrifter/magasiner, der kendetegnes ved høj faglig kvalitet, og som er uafhængige af filmbranchen."

"Høj faglig kvalitet". Filmz' chefredaktør er definitivt ikke værdig til at være medlem af den forening. Filmz er en kloak.

Gravatar

#6 Mads47 2 måneder siden

#5 Jeg synes ærligt talt at det både pinligt og tåkrummende at formanden for Danske Biografer køre denne barnagtige hets mod filmz. Har du ikke noget bedre at tage dig til? Din tilgang til devise emner minder på mange måder om Trumps manglende finesse.

Hvis siden er så forfærdlig som du giver udtryk for så bliv dog væk, det er de færreste her på sitet der tager dig seriøs.

Ja desværre er der mange Click bait artikler, men hvis man ikke kan leve med det så vælg dog andet sted at få ens nyhed.
Gravatar

#7 Snipp 2 måneder siden

#5 og der er mange af os der mener du er uprofessionel, barnagtigt i dine kommentarer og rimelig grov adfærd mod filmz og andre folk der er uenige i dig.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#8 Mejse 2 måneder siden

#5 det er altså lidt ærgerligt at du kommunikere som du gør Kim, du har jo gode pointer tit og ofte, de bliver bare slugt, at barnligt mudderkastning.
Gravatar

#9 Geekalot 2 måneder siden

#7 Var hvis også den opfattelse de havde af Kim inde på Ekko. Inden han blev tøsefornærmet og skred derinde fra.
Gravatar

#10 Snipp 2 måneder siden

#9 jeg er overrasket over hvordan han ikke er blevet banned endnu fordi det er jo en direkte hetz kampagne mod filmz han har kørt i lang tid.
I was once in a story... guess what, I was awesome!

Skriv ny kommentar: