En spin-off baseret på Spider-Man-skurken Venom har været på tegnebrættet lige siden “Spider-Man 3” udkom tilbage i 2007, dog er det først nu, det ser ud til, at filmen bliver til noget, efter en lang række problemer.

Se også: Actionfyldt trailer til superheltefilmen “Chronicle”.

Der er kommet frisk blod til projektet i form af “Chronicle”-instruktør Josh Trank, som for tiden er i forhandlinger om at indtage instruktørstolen.

Selvom Trank skulle takke ja, så kommer der dog stadig til at gå en del tid, før filmen kan blive sat i produktion, da det seneste manuskript er blevet skrottet til fordel for, at et helt nyt manus bliver skrevet fra bunden af.

Venom, også kendt som Eddie Brock, blev portrætteret i “Spider-Man 3” af Topher Grace, der næppe kommer til at have noget med den nye film at gøre, da den ikke vil være i tråd med Sam Raimis trilogi.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.



Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 PredatorX 11 år siden

Lyder som en fremragende ide. Især hvis Carnage er inkluderet.
thecleansing.net : you call we kill
Gravatar

#2 filmz-loke76 11 år siden

Tror desværre ikke Venom kan ydes retfærdighed på film. Han vil nok være for overdrevet, hvilket imo er synd da Venom er en af marvels allerfedeste skurke/anti-helte
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#3 Strejferen 11 år siden

Gad vide hvordan de har tænkt sig at lave Venoms skabelse i en film uden Spider-Man? Hvis den ikke har noget Raimis film at gøre, er dette jo nødt til at være med. Med mindre de har tænkt sig at vente på, at Venom bliver skurk i en efterfølger til The Amazing Spider-Man.
Uuhh... Jeg tror faktisk selv jeg har en udmærket løsning, så der ikke behøves nogen referencer til andre film: Skabelsen kunne blot være et kortere flashback midt inde i filmen. Lidt som i Punisher War Zone. Kunne være fedt at se en film hvor Spider-man blot lige er med i et flashback.
Ja, og så ville jeg også mene at historien burde fokusere på skabelsen af Carnage og de to symbioters had til hinanden.
Gravatar

#4 Mister Marvel 11 år siden

eller hva nu hvis at Eddie var en astronaut som fandt et mystisk objekt på en fremmed planet???...(og at inde dette var the symbiont :-) )

Mars for eks. ????

Altså gøre lidt species 2 ud af det????

således kunne man også gøre...........
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#5 Joeyvind 11 år siden

Yay endelig en interessant nyhed.. Håber det vil følge historien fra The Animated Spiderman Series fra tv2 i 90érne.. Rumskibet som uheldigvis tager symbioten med tilbage til New York og crasher på Hudson Broen.

Så fix lige en cameo rolle med den nye The Amazing Spiderman, også en ordenlig god hovedrolle til Eddie Brock som kan håndtere den der "små sympatiske God/ond figur".
"You can shoot my body full of holes but you can't kill the spirit of rock 'n roll Baby"..
Gravatar

#6 TP-DK 11 år siden

Så længe Venom er det modsatte af hvad vi så i Spiderman 3, for der var han da godt nok fesen.

Han skal være meget større, og hans syge humor er et must at have med.
"I'm single! I love being single! I haven't had this much sex since I was a Boy Scout leader!"
Gravatar

#7 filmz-loke76 11 år siden

TP-DK (6) skrev:
Så længe Venom er det modsatte af hvad vi så i Spiderman 3, for der var han da godt nok fesen.

Han skal være meget større, og hans syge humor er et must at have med.


Netop det jeg mener med, at han nok er for overdrevet til film.. Størrelsen + hey jeg æder din hjerne + jeg laver strømpebånd af dine tarme og kvæster dine henchmen til en blodig klump er måske ikke lige mainstream.
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.
Gravatar

#8 Jack Slater 11 år siden

Så vidt jeg husker fra dengang jeg læste mange tegneserie, så kan venom godt fungere som en "helt" hvis han er oppe imod den endnu mere sindsyge carnage.
Gravatar

#9 Batsy 11 år siden

Mærkeligt at egentlig lave en film om en skurk? :) Men synes venom fortjener at få en ordentlig form, og så må de sku bare skifte skuespiller vis de kan ikke finde en stor og talentfuld skuespiller!
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".



Skriv ny kommentar: