Owen Wilson er nok bedst kendt for sine komiske optrin i film som ”Wedding Crashers”, ”Starsky & Hutch” og “Nat på museet”-filmene, men faktisk har skuespilleren tidligere vist, at han sagtens kan tørre grinet af i actionfilm som ”Behind Enemy Lines” og ”Armageddon”.

Se også: Anmeldelse: “The Internship”

I den kommende actionthriller “No Escape” er den platte komik udskiftet med neglebiddende action. I hvert fald hvis man skal tro den første trailer til filmen, der netop er blevet tilgængelig.

Wilson spiller en succesfuld forretningsmand, der trækker rødderne op og flytter med familien til sydøstasien i samme øjeblik som en voldelig revolution bryder ud.

Den normalt så morsomme amerikaner kan glæde sig over, at han får hjælp til at håndtere de voldelige revolutionære af den tidligere 007-agent, Pierce Brosnan.

“No Escape” får premiere i de amerikanske biografer den 2. september. Det er endnu uvist, hvornår filmen kommer op i de danske biografer.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Dolle19 8 år siden

Den ser da for fed ud, glæder mig :)
(Movie Geek Nr.1)
(Freddator All the way.)
Gravatar

#2 Alain 8 år siden

Så fik man da lige set hele filmen.
Gravatar

#3 eskithekid 8 år siden

Findes der trailer awards? Håber de nominerede og vindere ikke har alt for afslørende klipning, får de ser ud til det og tiltrækker endnu flere af slagsen.
Gravatar

#4 moulder666 8 år siden

"Owen Wilson vender komikken ryggen" - det troede jeg da, at han havde gjort for mange år siden? Det er i hvert fald en del år siden, at jeg har grint ved en af hans "komedier".
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Skriv ny kommentar: