Den overnaturlige gyser “Paranormal Activity” har skabt en hype online, som muligvis ikke er set inden for den genre siden “The Blair Witch Project”, og den megen omtale ser ud til at bære frugt.

I weekenden kom “Paranormal Activity” på 5. pladsen på den amerikanske boxoffice-liste, hvor den omsatte for 7,1 mio. dollars på kun 160 lærreder. Til sammenligning blev weekendens nr. 1, komedien “Parterapi i Paradis”, vist på hele 3.000 lærreder, hvor den omsatte for 35 mio. dollars.

“Paranormal Activity” slår dermed rekorden for største weekendomsætning på under 200 lærreder. Den tidligere rekordindehaver var Oliver Stones “Platoon” fra 1987.

“Paranormal Activity”, der er lavet for blot 15.000 dollars, får i næste weekend bred premiere i USA.

Herhjemme hjemsøger filmen de danske biografer 4. december.

Se også: Trailer til den overnaturlige gyser “Paranormal Activity”.Vis kommentarer (29)
Gravatar

#21 Åkepool 14 år siden

#19 - Hvis du så undlader at springe i teksten, står der lidt længere oppe:

hvor den omsatte for 7,1 mio. dollars på kun 160 lærreder.

;)
So, at last we meet for the first time for the last time.
Gravatar

#22 lasse78 14 år siden

Lord Beef Jerky (20) skrev:
Jeg har dog en anelse om, at filmen her hovedsageligt er bygget på en form for klaustrofobisk stemning, og det er netop med den forhåbning, at jeg ser filmen.


+1
http://lasseelkjaer.dk/
Gravatar

#23 Ericmase 14 år siden

Nå i har set traileren. Hvad får du det til at ligne (Altså der når spøgelset eller hvad det er der flyver direkte mod kameraet)? Jeg får det til at det ligner et menneske der lige er blevet skubbet af det der spøgelse eller hvad det er. Men om jeg glæder mig? Jep, det gør jeg SGU! ;)
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#24 lasse78 14 år siden

#23 det er bare ham duden der numser sit HD kamera, happens every day.
http://lasseelkjaer.dk/
Gravatar

#25 Thomsen 14 år siden

#18 - Næ nej, det er heller ikke det, jeg mener. Misforstå mig ikke, jeg ser virkeligt frem til denne her. Jeg synes bare ofte, jeg har oplevet, at solid hype fører til skuffede tilskuere og verbal nedsabling, fordi forventningerne har været for høje. Case in point: The Blair Witch Project. Jeg synes, det er en ret fin, lille, lavbudgetsgyser, men den massive omtale både styrkede og ødelagde filmen. Der er ingen tvivl om, at hypen (og den fremragende PR) i første omgang var med til, at den solgte langt flere billetter, end den ellers ville have gjort. Men efter noget tid kom der en kraftig modreaktion (af "var det bare det?"-typen), og i dag oplever jeg, at man nærmest skal undskylde sig først, hvis man er en af de få, der synes, at den - set ud fra rammerne - faktisk var særdeles godt skruet sammen. Konsensus synes at være, at den er overvurderet. Jeg frygter bare, at det samme vil ske for denne, efter sigende ret gode, lille amatørgyser til $15.000, fordi forventningerne skrues op til et plan, der umuligt kan holde.
... and in other news: grave robbers pry rifle from Charlton Hestons cold, dead hands.
Gravatar

#26 Lord Beef Jerky 14 år siden

#25 Så det er ikke kun hypen der generer dig, det er den efterfølgende antihype. Det samme kunne man sige om The Dark Knight faktisk, der blev hypet af anmeldere og tilskuere, og i dag oplever man allerede folk, der kritiserer filmen ubegrundet. The Blair Witch Project er en rigtig god lille film, og om hypen og antihypen har fundet sted, er for mig mere eller mindre ligegyldigt. Jeg har set den de første 5 gange, og vender sikkert tilbage til den igen om nogle år.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#27 Highland Park 14 år siden

"The Blair Witch Project" siger mig ikke rigtigt noget, og det har intet at gøre med de i sin tid ret store forventninger, jeg havde til den. Den var bare småkedelig og slet ikke uhyggelig.
Denne her glæder jeg mig ikke ligefrem til, men den får sikkert en chance alligevel.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#28 bullettooth 14 år siden

Gravatar

#29 lasse78 14 år siden

#28 Det er så fedt hehe Jeg mindes også at havde læst, at der var en masse hype omkring udgivelsen af bogen "The Amityville Horror" tilbage i 70'erne. Hvor at overnaturlige hændelser skulle havde været tilknyttet hændelser til selve bøgerne??!!??....... Det kom så ud i midt 90'erne, mener jeg, at folkene bag indrømmede at alt hvad der havde med Amityville at gøre, var pure opspind........ Kun sat i gang for at tjæne lidt dollars ;D
http://lasseelkjaer.dk/

Skriv ny kommentar: