Den første kærlighed er aldrig helt lige til, og det ses i den første trailer til “Licorice Pizza”.

Den mesterlige instruktør Paul Thomas Anderson (“There Will Be Blood” & “The Master”) sidder igen i instruktørstolen — for første gang siden 2017-filmen “The Phantom Thread”.

Denne gang filmatiserer han et ungt, blomstrende forhold i 70’ernes Los Angeles. “Licorice Pizza” følger her den succesfulde børneskuespiller Gary Valentine (Cooper Hoffman), der falder pladask for Alana Kane (Alana Haim) i San Fernando Valley.

Cooper Hoffman får sin spillefilmsdebut i “Licorice Pizza”. Hvis navnet ringer en klokke, er det sandsynligvis fordi, han er søn til den alt for tidligt afdøde Philip Seymour Hoffman. Seymor Hoffman arbejdede selv sammen med Anderson på “Sydney” “Boogie Nights”, “Punch Drunk Love” og “The Master”, så forhåbentlig kan samarbejdet med den unge Hoffman bringe en lignende magi til skærmen.

Læs også: “Mød en ung Tony Soprano i den første ‘The Many Saints of Newark’-trailer”

Filmens anden hovedrolleindehaver, Alana Haim, er heller ikke ubekendt med instruktøren. De har før arbejdet sammen på flere musikvideoer og en kortfilm for hendes band, HAIM.

Traileren til den MGM-producerede film giver os også et blik på nogle af filmens andre stjerner. Sean Penn, Maya Rudolph, Benny Safdie og Tom Waits er alle med, men det er Bradley Coopers bindegale Jon Peters, der stjæler showet.

“Licorice Pizza” har amerikansk premiere den 26. november, men afventer stadigvæk dansk premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: