Paul W.S. Andersons annoncerede filmversion af videospilfranchisen “Castlevania” har nu fået banket en pæl gennem hjertet. Projektet, der oprindeligt skulle have været instrueret af Sylvain White (”Stomp the Yard”, ”I’ll Always Know What You Did Last Summer”), blev for nylig tilbudt til nye instruktører, men er i stedet nu blevet helt aflivet på grund af udviklingsproblemer.

Filmen skulle indledningsvis have fulgt en transsylvansk ridder, der leder sine mænd i sikkerhed fra den tyrkiske hær i en gotisk borg. Det går dog snart op for ridderen, at borgen kontrolleres af den oprindelige vampyr. Historien fortsætter derefter i en kamp gennem genrationer mellem Vlad Dracula og familien Belmont – en klan, der slap vampyren fri og kæmper for at besejre ham.

Paul W.S. Anderson (”Resident Evil”, ”AvP”), som i første omgang var tilknyttet som instruktør på filmen, havde stået for filmens manuskript og skulle også have fungeret som producer.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Kyllingebenet 14 år siden

/care
Gravatar

#2 dfms 14 år siden

Det er nok for ikke at fornærme mohamed-folket: "der leder sine mænd i sikkerhed fra den tyrkiske hær".
Gravatar

#3 filmz-Bruce 14 år siden

Uhmmm .... smells like distinctive shit!
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#4 Astralaz 14 år siden

Hey altså....hvis Prince of Persia bliver en bragende film succes, så MÅ de bare også lave Castlevania - kunne være så fedt!!
Gravatar

#5 ducktorwho 14 år siden

ØV, det er et ret fedt koncept.
Gravatar

#6 MeanSeal 14 år siden

Hmm... Lugter jeg en Uwe Boll i kulissen klar til at overtage dette??? :P

Skriv ny kommentar: