Peter Dinklage får lov til at spille med sine musical-muskler i den første trailer til “Pride & Prejudice”-instruktørs “Cyrano”.

Filmen følger Cyrano de Bergerac (Dinklage) — en talentfuld sværdfægter og poet, der er håbløst forelsket i den smukke Roxanne (Haley Bennett). Han tør dog ikke erklære sin kærlighed grundet sit udseende, og da Roxanne forelsker sig i Christian (Kelvin Harrison Jr.), virker håbet ude for vores ulykkelige hovedperson.

Universal står bag filmen, der markerer første gang, instruktør Joe Wright forsøger sig med en musical. “Cyrano” er skrevet af Erica Schmidt, der også stod bag teatermusicallen af samme navn, som filmen baseres på. Schmidts teatermusical selv var baseret på det klassiske skuespil “Cyrano de Bergerac” fra 1897.

Dinklage er mest kendt for sin rolle som Tyrion Lannister i den utroligt populære HBO-serie “Game of Thrones”, men han udvider årligt sit repertoire. Foruden “Cyrano” har han et “The Toxic Avenger”-remake på vej, hvor han har den titulære hovedrolle, mens han også er tilkoblet “Palm Springs”-instruktør Max Barbakows næste projekt “Brothers”.

Læs også: “Kevin Bacon skal spille skurk over for Peter Dinklage i ‘The Toxic Avenger’-remake”

“Cyrano” har endnu ingen dansk premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: