Han er bedst kendt som kvindebedåreren og superagenten James Bond. Men hvis tingene var gået en smule anderledes, kunne Pierce Brosnan også have tilføjet caped crusader på sit CV’et.

Se også: Pierce Brosnan vil være med i den næste “The Expendables”

I et såkaldt AMA (Ask Me Anything)-interview på den populære hjemmeside Reddit afslørede den 61-årige skuespiller, at han blev tilbudt rollen som Batman i Tim Burtons film af samme navn. Men han valgte at takke nej til rollen, da han synes den var for fjollet.

”Jeg mødtes med Tim Burton om rollen som Batman. Men jeg kunne ikke tage det seriøst. Jeg mener, enhver, som bærer sine underhylere uden på bukserne, er svær at tage seriøst. Jeg så det hele som en stor joke. Mand, hvor tog jeg fejl,” fortæller Brosnan.

Pierce Brosnan var ikke den eneste, Tim Burton havde i kikkerten tilbage i 1989. Også Kevin Costner, Charlie Sheen, Tom Selleck, Bill Murray og Alec Baldwin blev angiveligt tilbudt rollen som Batman, der som bekendt gik til Michael Keaton.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Quantom 9 år siden

Kevin Costner og Michael Keaton minder også en smule om hinanden. Er nu stadig glad for vi fik Keaton :-) Hvilket var klart den bedste.
Gravatar

#2 Wolff 9 år siden

Og hvem havde lige set Bill Murray blive nævnt i den sammenhæng?!
Gravatar

#3 X&O 9 år siden

Kunne sagtens forestille mig Pierce Brosnan i rollen - når alt kommer til alt, er der vel nogle ting tilfælles med Bond-rollen.
Gravatar

#4 Mads47 9 år siden

#3 Ja Bruce Wayne minder på mange måder om bond. The name is Wayne, Bruce Wayne. tænker han hade været bedre end Kreaton, syndes ikke han er en god Bruce Wayne, dog en udmærket Batman.
Gravatar

#5 SiniSael 9 år siden

Baldwin kunne have virket - husker ham fra The Shadow, hvor han har en batman ish rolle - ellers Brosnan kunne bestemt havde virket, selv i Burtons finurlige univers. Keaton var ellers i sit es i den rolle imo.

Ser frem til at se Birdman, hvor han igen virker perfekt castet.

Murray kan jeg dog bedre se som Joker, end batman dog.

Skriv ny kommentar: