En ukendt kilde har lagt en ulovlig dvd-version af Sylvester Stallones kommende actionbrag “The Expendables 3” på nettet – tre uger før filmens verdenspremiere. Den ulovlige udgave af “The Expendables 3” er blevet downloaded mere end 200.000 gange på blot et døgn. Et tal der helt sikkert vil stige betydeligt inden filmens premiere.

Se også: Gamle mænd med nye våben i “The Expendables 3”-trailer

Hverken produktionsselskabet Lionsgate eller Sylvester Stallone selv har endnu kommenteret sagen, men man frygter naturligvis, at de mange ulovlige downloads vil svække biografindtægterne af “The Expendables 3”.

Det er ikke første gang, at en film er blevt lækket online før den er kommet ud i biograferne. I 2009 blev “X-Men Origins: Wolverine” lagt ud til download en måned før premieren. Filmen nåede at blive downloadet mere end femten millioner gange, og da FBI fandt frem til gerningsmanden, blev han straffet med et års fængsel.

Vil man se “The Expendables 3” på lovlig vis, kan man tage i biografen den 14. august, når filmen får premiere i de danske biografer.

TWITTER: Klik ind og følg Filmz.Vis kommentarer (95)
Gravatar

#11 Jb-film 8 år siden

Kisbye (8) skrev:
Der er jo ikke noget nyt i, at det er de store amerikanske mainstreamfilm der bliver hentet allermest. Det er jo forudsigeligt. Kan heller ikke se der er noget odiøst i det. De overlever jo nok.
Det kan måske være lidt mere problematisk, når vi kommer ind på de smallere film der ligger udenfor for mainstream.
Her skal det tilføjes at nogle film simpelthen er voldsomt dyre, eller er desideret umulig at anskaffe på lovlig vis.
Nogle piratfællesskaber gør også et stort stykke arbejde i at oversætte undertekster og gøre de her film tilgængeligt for et bredere publikum, som ellers ikke ville have mulighed for at stifte bekendskab med det.


Overordnet set, så er piratkopiering ikke positivt - men jeg forstår problematikken, når der findes film, som man ikke kan se på anden vis.
Gravatar

#12 Lord Beef Jerky 8 år siden

Jb-film (11) skrev:

Overordnet set, så er piratkopiering ikke positivt - men jeg forstår problematikken, når der findes film, som man ikke kan se på anden vis.


Expendables 3 f.eks. =)
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#13 Jb-film 8 år siden

Riqon (10) skrev:
At argumentere imod pirateriets skadeomfang er ikke "at bevæge sig på en knivspids med opfordringer til ulovligheder".

Jeg er til gengæld træt af, at folk ikke kan tale frit om dette emne, uden at wannabe-politimænd kommer ind og fløjter forarget på dem. Nævner ingen navne, btw ;)


Jeg forstår problematikken, når der findes film, som man ikke kan se på anden vis.

Men det handler jo også om reel indtjening - kommer der ikke reel indtjening i kassen til filmproduktion og skuespillerlønninger, så kan det måske blive et problem med fremtidens filmproduktion?
Gravatar

#14 LSR 8 år siden

Jeg fatter ikke at folk gider downloade en dvd version, var det Blu Ray kunne jeg måske forstå det (omend at man sikker kan få den til 70 kroner et par måneder efter at den er kommet på Blu-ray).
Gravatar

#15 bruno 8 år siden

kimcolsen (14) skrev:
Jeg fatter ikke at folk gider downloade en dvd version


Overraskende nok, er der virkelig mange derude, der primært ser film på deres bærbare computer og/eller tablet. I sådanne tilfælde, er de ret ligeglade med om det er HD-kvalitet.
Gravatar

#16 Kisbye 8 år siden

Ja, der er folk der ikke går så meget om i billed kvaliteten.
Jeg kan da også godt finde på at se film på min iPad, hvis jeg er på farten.
Imagine an elephant with the flu. One sneeze and it breaks it's bloody neck - Fukkatsu no hi AKA Virus (1980)
Gravatar

#17 Jb-film 8 år siden

Hvis mange virkelig er ligeglade med optimal kvalitet, så er det vist ikke alle som kan betragtes fuldgyldige filmentusiaster.
Gravatar

#18 bruno 8 år siden

Kisbye (16) skrev:
Ja, der er folk der ikke går så meget om i billed kvaliteten.
Jeg kan da også godt finde på at se film på min iPad, hvis jeg er på farten.


Jep, jeg ser også lejlighedsvis tv-serier på min iPad, når jeg ikke er hjemme. Jeg har en sæson af Alf liggende derpå og har haft noget Seinfeld liggende også.
Gravatar

#19 Jb-film 8 år siden

Afsløringer og "ulovligheder", der er vist meget som kommer frem i tråden her.
Gravatar

#20 bruno 8 år siden

#19 -

Hvad er det for "afsløringer og ulovligheder", du snakker om?

Skriv ny kommentar: