Planen for ‘Dune 3’

Med successen ‘Dune: Part 2’ aktuelt i biografen er det relevant at stille spørgsmålet “kommer der en 3’er”?.

KOMMER DER EN DUNE 3?
Næsten helt sikkert. Warner Bros. ser meget sandsynligt ud til at lave en tredje film i Dune-serien, når man ser på hvor godt Del 2 klare sig i biografen. Imens har instruktør Denis Villeneuve været tydelig om, at han er spændt på ideen. Faktisk har han sagt, at han allerede arbejder på et manuskript til den tredje film, og hvis han kan lide det, vil han lave den.

HVORNÅR UDGIVES DUNE 3?
Dette er det største ubesvarede spørgsmål om ‘Dune 3’. Villeneuve har allerede sagt, at han ikke ønsker at springe direkte tilbage til serien. Han vil hellere give den en pause i et stykke tid og arbejde på nogle andre projekter, før han vender tilbage til ørkenen. Dette betyder, at Dune 3 sandsynligvis er langt væk. På det absolut tidligste kunne vi sandsynligvis se ‘Dune 3’ i 2028, men det virker langt mere sandsynligt, at vi vil vente indtil tættere på 2030 for at se afslutningen på denne saga.

HVAD VIL DUNE 3 HANDLE OM?
Ifølge Villeneuve vil ‘Dune 3′ sandsynligvis følge historien i bogen Dune Messiah ret tæt. Siden Villeneuve delte Frank Herberts originale Dune-roman op i to dele, ville det give mening at afslutte trilogien ved at tilpasse den anden bog i serien. Udover det er Messiah (for det meste) afslutningen på Paul Atreides’ historie, hvilket også ville gøre det til en passende afslutning på filmserien.

HVEM VIL SPILLE MED I DUNE 3?
Med en så fantastisk rollebesætning virker det som om, at en del af tiltrækningen ved en tredje film ville være at genforene dem. Det virker endda som om, at Villeneuve sandsynligvis vil ældes Alia op i sin version af Messiah, således at Anya Taylor-Joy fortsat kunne spille hende i den næste film.

 

Imellem tiden kan du læse vores anmeldelse af ‘Dune: Del 2’.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Reborn Sith 2 måneder siden

Undskyld, men jeg synes det grænser til arrogance, at vi skal vente så længe på del 3. Jeg er helt med på at hastværk er lastværk, men op til 6 år ligefrem.
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#2 Mads47 2 måneder siden

#1 Dune: Messiah forgår 12 år efter bog nr.1. Hvis han har tænkt sig at holde sig til nogle lunde samme tidslinje, så er der nød til at gå nogle år, hvis vi skal købe præmissen om at der er gået mere end et årti.

Jeg håber WB stoler på hans vision og ikke presser ham til at faste tracke en opfølger til part 1 og 2.
Gravatar

#3 Reborn Sith 2 måneder siden

#2 Tak for dit svar, det giver mening.
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#4 [ikke godkendt bruger] 2 måneder siden

[Denne bruger afventer at blive godkendt til at deltage i diskussionen.]
Gravatar

#5 Johnny42 2 måneder siden

I mellemtiden kommer der også senere i år serien Dune: Prophecy( tidligere kaldet Dune : The Sisterhood), hvor man følger Bene Gesserit ordenen. Det bliver interessant at følge magtspillet og hvordan de forsøger at påvirke udviklingen i en bestemt retning.

Og mon ikke WB også har flere andre serier/film i tankerne.
Gravatar

#6 Jonas Hansen 2 måneder siden

WhatIf (4) skrev:
Han må gerne læse bøgerne.
Re-film og lav korrekt fakta i den mindreværdi gengivelse af bog 1.
For a nævne et par ting: slatne saudukar (har de gas, er de i int. "zombie" mode), gravbelts, slatne bes genrit, mangl. spaceguild (omg? faktisk er de der KAN lave spacetravel i universe muligt), mangl. mentats, fesen forskel. i Artrides/Harkonnen (Harkonnen er sort/hvid ish filter og skaldet på kamera ... næh ikke i bogen).
Den absolute 2 største F.U. til Frank Herbert : Beskrivelsen af betydningen af spice melange for universet, og "He who controls Arrikis controls the universe" (for dem der ikke kan forstå. 1000 pct spice control = control af space guild )
Dune original følger bog 1 absolut mest, selv soundtrack er god


Du skal huske at godkende din bruger på mail hvis andre skal kunne læse dine kommentarer :)
KH. Jonas Hansen - Redaktør på Filmz

Skriv ny kommentar: