Den populære skurk Taskmaster ser ud til at gøre MCU-debut i “Black Widow”.

Marvel har fortsat nærmest ikke officielt afsløret nogle detaljer om “Black Widow”, der dog sandsynligvis bliver deres næste MCU-film – og den første Phase 4-film.

Men nu ved vi muligvis, hvem der er skurken i den kommende prequel-film takket være billeder fra optagelserne, der nu er undervejs i Budapest, efter der blev optaget i Norge.

Billederne viser nemlig en skikkelse med en kranie-lignende maske og en hætte, der begge er kendetegn for den populære Marvel-skurk Taskmaster.

Taskmaster, også kendt som Tony Masters, er en lejesoldat, der er i stand til at kopiere andres kampevner ved bare at se dem kort i aktion.

Det menes, at Taskmaster vil blive spillet af “Handmaid’s Tale”-skuespilleren O-T Fagbenle, der for nyligt er blevet castet til “Black Widow”.

“Black Widow” forventes at få premiere d. 1. maj i 2020.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 SublimeKen 3 år siden

Det var da også på tide. Håber ikke de dræber ham. Vil virkelig gerne se Deadpool vs. Taskmaster i live-action
Gravatar

#2 Alex- 3 år siden

Lad mig bare lige pointere at Marvel er hooked på at få Keanu Reeves ind i MCU, og hvem ville lige passe mere perfekt til ham end Taskmaster?? Match made in heaven! Håber virkelig at det bliver ham og ikke Fagbenle.
Gravatar

#3 Mejse 3 år siden

#2 har lidt svært ved at se hvordan det skulle være ham, men enig i at det ville være et godt match :D
Gravatar

#4 Gorman 3 år siden

Det er oplyst at keanu skal bruges til The Eternals
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#5 Mejse 3 år siden

#4 er det ikke mere oplyst de prøver at få ham med, men at det hverken er første eller sidste gang de har prøvet at overtale ham ? han er jo ikke bekræftet til Eternals de har bare udtalt de prøver og at de altid har ham i kikkerten...men igen ja det bliver ikke i denne her film :)

Skriv ny kommentar: