Første gang undgik høns og haner i den klassiske animationsfilm fra 2000 at blive bagt i en tærte. Nu er det i stedet en anden trussel, som banker på.

Den oprindelige Aardman Animations-klassiker i stop-motion får sig en efterfølger i løbet af december 2023. Dog er det ikke Dreamworks, men Netflix, som distribuerer “Chicken Run: Dawn of the Nugget”. I den forbindelse er der netop udsendt plakater af alle de kommende karakterer i filmen.

Her finder vi både gamle kendinge fra den første film: Både Ginger, Rocky Rhodes, Nick, Fowler, Mac, Bunty og Babs er at finde i den nye film. Herudover ankommer karaktererne Molly, Fetcher, Frizzle og Dr. Fry til universet. Fælles for både de gamle og nye karakterer er, at det er nye og aktuelle stjerner, som lægger stemme til høns, haner og mus.

Thandiwe Newton (“Westworld”), Zachary Levi (“Shazam! Fury of the Gods”), Bella Ramsey (“The Last of Us”), Romesh Ranganathan (“Romantic Getaway”), Daniel Mays (“The Bank Job”), David Bradley (“The World’s End”), Jane Horrocks (“Corpse Bride”), Imelda Staunton (“Pride”), Lynn Ferguson (“Chicken Run”), Josie Sedgwick-Davies (“Baby Brother”) og Nick Mohammed (“Ted Lasso”) er på rollelisten.

Den danske oversættelse af filmen er “Flugten fra Hønsegården 2”. Filmen instrueres af Sam Fell (“Skyllet Væk”), og manuskriptet leveres af Karey Kirkpatrick (“Over Hækken”), John O’Farrell (“Bee Movie”) og Rachel Tunnard (“Adult Life Skills”).Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: