Dan Trachtenberg bekræfter historie om ny “Predator”-film fra Disney – men ærgrer sig over afsløringen.

Han burde være lykkelig over, at han skal instruere den næste film i “Predator”-franchisen. Og det er “10 Cloverfield Lane”-instruktør Dan Trachtenberg da også.

Men samtidig ærgrer Trachtenberg sig, fordi han havde forberedt den nye “Predator” som en overraskelse for publikum.

Det er usikkert, hvilken slags overraskelse som Trachtenberg havde i tankerne, men det er næppe usandsynligt, at han har været inspireret af “Cloverfield”-franchisen.

Således blev “10 Cloverfield Lane” først ganske sendt annonceret for fans, hvilket skabte massiv hype om titlen.

Læs også ‘Disney bestiller ny “Predator” – her er instruktøren‘.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Pistolprinsen 10 måneder siden

Jeg har aldrig rigtigt brudt mig om alt det der hype...
Jeg husker, da 'Aliens' kom i biografen i Danmark - intet - som i INTET - var der på forhånd - en ven og jeg gik tilfældig forbi en biograf, og så plakaten for den, og at filmen nu kørte - FEDT - ind og se den.
I dag gider man næsten ikke længere, når filmen endelig er der, for man har ofte hørt side op og side ned om filmen i 1½ år inden, og er allerede ved, at være lidt træt af den - så man bliver mere og mere selektiv, og ender med kun at gå ind og se de mest "vigtige", og snupper de andre når de kommer på nettet.
Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?

Skriv ny kommentar: