Så er der ikke længere nogen vej udenom. Den cosmopolitanindtagende kvindekvartet fra Manhattan indtager igen det store lærred til næste maj.

Warner Bros. og New Line har annonceret den officielle premieredato for opfølgeren til filmudgaven af “Sex and the City”, der vil ramme de amerikanske biograflærreder 28. maj, 2010. Filmen skal her konkurrere om biografgængernes gunst med Disneys filmversion af “Prince of Persia”, der lader dog lader til at have en lidt anden målgruppe end den romantiske komedie.

Der vides endnu ikke meget om handlingen i “Sex and the City 2”, men den fasttømrede venindegruppe bestående af Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon og Kristin Davis er alle tilbage i det nye østrogenfyldte storbyseventyr.

Den første “Sex and the City” blev en stor succes, der på verdensplan omsatte for over $412 mio.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Petrescu 13 år siden

Et gæt på handlingen i SATC II: Vise eksklusivt tøj frem og vise deres uafhængighed fra mænd, men afhængighed af veninder (og de rette accessories naturligvis). Et gæt som bunder i min kærestes afdækning af første films handling.
Gravatar

#2 Dragon_Claw 13 år siden

Så er det endelig blevet bevist... Datoen for dommerdag er 28/5-2010!
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#3 jona 13 år siden

Hvorfor?!
Gravatar

#4 kasper0204 13 år siden

jona (3) skrev:
Hvorfor?!


"Money! Money! Money!"
Gravatar

#5 wimmie 13 år siden

Arh come on...I elsker jo den serie - tror det er noget de fleste mænd ser uden at ville indrømme det (om ikke andet så fordi der ofte er bare bryster ;)

Jeg kunne godt lide serien men var dog ikke særlig begejstret for filmen... Så en 2'er er ikke noget sindsoprivende for mig - men den bliver da nok set...engang.
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#6 Bardoboy 13 år siden

Jeg er lidt skæbtisk.. Er stor fan af serien, og filmen var også helt fantastisk, men..

De fik afsluttet serien rigtig godt hos alle fire piger. Hvorefter de i filmen fik åbnet det hele op igen, OG endnu engang afslutte det vellykket.. Men hvad skal der så ske i 2'ern?
Gravatar

#7 thomas040 13 år siden

Kunne man ikke lave et mere interessant plot denne gang? Måske et plot med direkte konflikt og modstand, så det bliver mere oprivende at se på?

Måske kunne Carrie indgå i et misbrugsforhold, eller hvad nogen af de andre nu hedder kunne møde en mand som tæsker dem? Eller måske endda noget med nogle terrorister, eller måske en som bliver kidnappet og så skal de andre i fællesskab redde hende?

Something DIFFERENT, than the usual formula.
Failure is a zero out.
Gravatar

#8 ks 13 år siden

#7 - Så ville det jo ikke længere være "Sex and the City".
Gravatar

#9 elwood 13 år siden

#5 Jeg indrømmer (det har jeg forøvrigt vidst også nævnt før) gerne at jeg har siddet og stenet til den om aften nogen gange, og med alle de genudsendelser, så tror jeg snart jeg har set det hele.

Har dog ikke set filmen, jeg er mere spændt på Hanah Montana The Movie.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#10 Winniepooh 13 år siden

Har det ligesom Wimmie. Serien er god, filmen var langt mindre god og en fortsættelse er overflødig.
You talk to God, you´re religious. God talks to you, your psychotic" --Dr. House

Skriv ny kommentar: