Presser finanskrisen The Weinstein Company?

De to succesfulde brødre Bob og Harvey Weinstein har, siden de gik fra Miramax i 2005, kørt deres eget filmstudie The Weinstein Company, dog med blandet succes, hvilket er derfor, at det nu lader til, at firmaet er ved at bukke under for finanskrisen – eller er de nu også det?

Ifølge Deadline Hollywood Daily ser det ud til, at studiet står til at skulle sælge ud af, hvad de kan komme af med, for ellers vil de gå konkurs til august. Det er dog svært for alvor at tro på konklusionerne, da der flere gange før har været rygter om dårligdom inden for The Weinstein Company, men uden at det har været sandt.

Det lader dog til muligvis at have noget på sig i denne omgang, da studiet har hyret finansrådgivningsfirmaet Miller Buckfire & Co, som mest af alt er kendt for at tage sig af store virksomheder, som er i gang med at begære konkurs.

Det forlyder, at Miller Buckfire & Co vil granske mulighederne for en omstrukturering og omfinansiering af The Weinstein Company, men alvoren i sagen bliver dog nedtonet fra Weinsteins side, hvor en talsmand kommer med beroligende udtalelser om, at de altid har arbejdet med finansielle institutter for at udforske deres muligheder.

Af kommende storfilm har The Weinstein Company bl.a. Quentin Tarrantinos “Inglourious Basterds”, som forhåbentlig skulle bringe studiet på fode igen. Hvis dette ikke sker, ser fremtiden sandsynligvis ikke alt for lys ud for de to brødre.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 filmz-Filmblok 13 år siden

Det ville være ærgeligt. Weinstein har været gode til at tage chancer gennem årene og hvis tendensen er at firmaer som dette bliver nødt til at bukke under for finanskrisen mister vi en masse potientelle "lidt anderledes" film.

Ud over det kan man se billeder af Whiplash fra Iron Man 2 i min signatur.
http://filmblok.blogspot.com/

Et forsøg på en filmblog. Mon det lykkedes? Det vil kun tiden vise. En ting er sikkert: Designet er grimt.
Gravatar

#2 Lard Hanson 13 år siden

Man må da håbe, at Inglorious Basterds kan hjælpe dem lidt. Ellers er det synd.

Skriv ny kommentar: