Det kommende filmprojekt “Prisoners” har efterhånden været mellem hænderne på en lang række folk i Hollywood, og Leonardo DiCaprio, der i øjeblikket er aktuel i Martin Scorseses “Shutter Island”, er nu den seneste til at udtrykke interesse i filmen.

Kravet for at medvirke skulle efter sigende være, at projektet får en værdig instruktør til at filmatisere manuskriptet.

Filmen havde oprindeligt Mark Wahlberg og Christian Bale tilknyttet hovedrollerne og Bryan Singer i instruktørstolen, men filmens stjerner vragede projektet til fordel for boksedramaet “The Fighter”. Efterfølgende kom Hugh Jackman om bord med Antoine Fuqua som instruktør, men begge parter har nu tilsyneladende forladt projektet.

“Prisoners” omhandler kidnapningen af en tømrers 6-årige datter og hendes veninde. Faderen krydser klinger med en unge betjent, der leder efterforskningen. Men da faderen føler sig svigtet af efterforskningen, forsøger han selv at fange den mand, han mistænker for at stå bag forbrydelsen.

Læs også: Interview: Filmz møder Scorsese og DiCaprio
.


Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Kviesgaard 10 år siden

... er nu den seneste til at utrykke interesse i filmen.


Skulle der ikke stå udtrykke?
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#2 Baby Strong 10 år siden

Det plot er da set 1000 gange før..
Gravatar

#3 Jach 10 år siden

#1 Måske :)

#2 Nok også derfor de forskellige smutter fra projektet så dem som til sidst laver den må virkelig mangle penge eller PR dog ved jeg ikke om den her kommer til at give god PR.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#4 Christian Voldborg 10 år siden

Der har været en hel del hype omkring dette manuskript på nettet, så noget potentiale må dette projekt have. Jeg håber virkelig, at Leonardo DiCaprio kunne lokke Christian Bale tilbage.

Hvis ikke Martin Scorsese havde så satans travlt, ville han være perfekt. Kunne dog godt tænke mig Michael Mann, Darren Aronofsky eller David Fincher stå for denne film.
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#5 amadoR 10 år siden

Jach (3) skrev:
#1 Måske :)

#2 Nok også derfor de forskellige smutter fra projektet så dem som til sidst laver den må virkelig mangle penge eller PR dog ved jeg ikke om den her kommer til at give god PR.


At plottet er set før, har Avatar bevist, er ligegyldigt.
Gravatar

#6 Baby Strong 10 år siden

#3 Bingo.

#5 lal.. Der var vist mere i det end som så; Hypen omkring Cameron's næste film, forventningerne til banebrydende motion-capture (samt alle de andre nye teknoligier), markedsførringen osv. havde nok lidt at sige i denne sammenhæng. Og nu du nævner det, så var plottet jo heller ikke det mest spændende, i og med den var en anelse for forudsigelig.

Skriv ny kommentar: