Endnu et populært spil går til filmen, når “Uncharted: Drake’s Fortune” bliver omsat fra konsol-storsællert til spillefilm af Kyle Ward, der ligeledes står for at skrive “Hitman 2” samt har skrevet den kommende Bruce Willis-film “Kane & Lynch”.

“Uncharted: Drake’s Fortune”, der er udviklet af det succesfulde spilfirma Naughty Dog, udkom i 2007 til Sonys PlayStation 3, hvor den var en af de førende titler. En efterfølger, “Uncharted 2: Among Thieves”, står til udgivelse henimod slutningen af 2009.

Spillet følger skattejægeren Nate Drake, som mener, at han via en forbandet guldstatue har fundet ud af, hvor beliggenheden af den sagnomspundne sydamerikanske by af guld, El Dorado, befinder sig. I sin søgen efter byen får han dog kamp til stregen, da en rival slutter sig til jagten, som ender med at omfatte farlige møder med bl.a. muterede efterkommere af nazierne.Vis kommentarer (39)
Gravatar

#1 Guts 13 år siden

FEDT!!

Elsker det spil! Og jeg ved at jeg vil elske den kommende 2'er.
Men det vil ikke være det samme uden Nolan Norths stemme. Han er cool!
"If you don't stand for something, you'll fall for anything"
Gravatar

#2 Christian Voldborg 13 år siden

Har ikke spillet det spil, men er det ikke meget ligesom "Indiana Jones" og "Tintin"?
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#3 Bohemian 13 år siden

Så behøver de ikke lave Indiana Jones 5 !
Free in serenity.
Gravatar

#4 Guts 13 år siden

#3
Det tror jeg ikke at de behøver uanset hvad.
"If you don't stand for something, you'll fall for anything"
Gravatar

#5 Lawman. 13 år siden

Fedt! Der er også en helt utrolig film-oplevelse over spillet, så det kunne ikke være bedre!:)
Gravatar

#6 filmz-Is 13 år siden

Jeg er igang med spillet og jeg er virkelig imponeret. Stemmeskuespillet og graffikken er helt i top, og historien er faktisk rigtig god. Filmen glæder jeg mig også til, dog kommer jeg også til at savne Nolan Norths gode stemme.
Gravatar

#7 Bony 13 år siden

Det er jo det jeg har sagt lige fra starten af. Det spil er som skabt til filmmediet. Uncharted er mit absolutte yndlingsspil, måske endda nogensinde, så dette projekt bliver meget spændende at følge.
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/
Gravatar

#8 filmz-Avenger- 13 år siden

Har ikke noget imod en adventure-film om El Dorado-myten, så kan sagtens se denne historie, til fordel for så mange andre spilhistorier, blive til et nogenlunde "spil-til-film"-projekt :)
Gravatar

#9 misuma 13 år siden

Det var da vist bare et spm. om tid før det skete. Ikke at det gør mig noget, Uncharted er et af de få spil jeg rent faktisk gad gennemføre.
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#10 PJP 13 år siden

Spillede Beta'en til Uncharted 2: Among Thieves, multiplayer er fedt :D overvejer virkelig at købe 1'eren da jeg ik har prøvet det... fik Beta key'en med i min InFAMOUS indpakning :)

Skriv ny kommentar: