Quentin Tarantino vil caste både mor og datter, hvis “Kill Bill: Vol. 3” nogensinde skulle ske.

Det er 17 år siden, vi fik afslutningen på historien om Beatrix Kiddo aka The Bride og hendes hævnfyldte og blodige mission om at, ja… dræbe Bill.

Siden har Quentin Tarantino offentligt leget med tanken om en fortsættelse af historien — denne gang med The Bride og hendes datter B.B. på flugt fra Nikki, datteren til snigmorderen Vernita Green, der blev dræbt af The Bride i første film.

Læs også: “Quentin Tarantino: “Kill Bill 3″ er stadig en mulighed”

Tarantino har nu afsløret i et interview med Joe Rogan, hvem der ville skulle spille B.B. i den endnu hypotetiske film: Uma Thurmans datter, Maya Hawke.

“Bare dét at forestille sig The Bride og hendes datter B.B. have 20 års fred, og så at den fred bliver smadret og så er The Bride og B.B. på flugt. Ideen om at caste Uma [Thurman] og at caste hendes datter, Maya [Hawke], og det ville være fucking spændende,” sagde “Pulp Fiction”-instruktøren.

Hawke, hvis far er “Training Day”-skuespilleren Ethan Hawke, spillede med i Tarantinos seneste film “Once Upon a Time in Hollywood”, så instruktøren må uden tvivl kende til hendes evner. Og man må da også give ham ret i, at det ville være et ekstremt spændende castingvalg.

Castingen kræver dog, at Tarantino beslutter sig for at lave “Vol. 3”. Den legendariske instruktør har tidligere sagt, at han kun vil lave 10 film — pt. er han oppe på 9.

Heldigvis ville en eventuel “Vol. 3” formentlig ikke være en del af de berygtede 10 film. Han så nemlig “Vol. 1 & 2” som en enkel film, så mon ikke en 3’er ville tælle med her.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Johnny42 2 år siden

Hvis der kommer en vol. 3, så vil den jo være at betragte som del af Kill Bill filmen, der i forvejen består at vol 1 og vol 2, men er at betragte som en enkelt film.

Men mon ikke at han laver flere film, hvis han kommer med nye ideer. Serieformatet er dog også spændende. Her er han på vej med Bounty Law, den fiktive western serie som Leonardo DiCaprios karakter spiller med i i Once upon a time... in Hollywood

Skriv ny kommentar: