Det primære cast til Universals filmatisering af den absurde sande historie om kokainbjørnen er fundet, rapporterer Deadline.

“Star Wars: The Rise of Skywalker”-stjernen Keri Russell og “Goodfellas”-stjernen Ray Liotta er blevet castet i “Charlie’s Angels”-instruktør Elizabeth Banks’ thriller “Cocaine Bear”.

Russell og Liotta skal spille over for “Solo: A Star Wars Story”-stjernen Alden Ehrenreich, “Straight Outta Compton”-skuespilleren O’Shea Jackson Jr. og “Modern Family”-skuespilleren Jesse Tyler Ferguson. Alle roller er endnu ukendte.

Læs også: “Elizabeth Banks skaber thrilleren “Cocaine Bear” hos Universal”

Plotdetaljerne til “Cocaine Bear” er endnu ukendte. Vi ved dog, at thrilleren er inspireret af den virkelige historie om bjørnen, der i Kentucky i 1985 blev fundet død som følge af en kokainoverdosis.

Her var omkring 35 kg kokain blevet tabt, da smugleren Andrew Thornton kom ud for en faldskærmsulykke, der ligeledes resulterede i den uheldige kriminelles død.

Filmen er skrevet af forfattertalentet Jimmy Warden, hvis eneste tidligere manuskript er på Netflix-filmen “The Babysitter: Killer Queen”.

Filmen er produceret af Banks selv i samarbejde med “22 Jump Street”-instruktørerne Phil Lord og Christopher Miller samt “Pitch Perfect”-producer Max Handelman.

“Cocaine Bear” har ikke fået sin premieredato endnu.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: