Der bliver desværre intet Django/Zorro-crossover i denne omgang.

Quentin Tarantinos hidtil bedst indtjenende film, “Django Unchained”, fik i 2012 en tegneseriefortsættelse til filmen, hvor Jamie Foxx’ revolvermand bliver bodyguard for den ikoniske maskerede fægter, Zorro.

I 2019 så det så ud som om, vi ville få lov til at se fortsættelsen udspille sig på det store lærred, da den lovende komiker/manuskriptforfatter, Jerrod Carmichael, blev hyret til at skrive filmens manuskript. Nu har Carmichael, der fik premiere på sin spillefilmsinstruktørdebut “On the Count of Three” tidligere i år, givet en opdatering på crossover-filmen – og han må desværre skuffe alle, der havde glædet sig til at vende tilbage til Tarantinos western-univers.

I et interview med GQ har forfatteren nemlig fortalt, at projektet ikke kommer til at ske. Han havde ellers gode ting at sige om “Django/Zorro”-manuskriptet:

“Det er faktisk et utroligt, utroligt manuskript, der kom fra ‘Django/Zorro’, som jeg ville elske, hvis Sony kunne finde ud af, men jeg er klar over umuligheden ved det. Men jeg tror, at vi skrev en 500 mio. dollar-film.”

Carmichael uddyber ikke, hvad præcis som gør filmen ‘umulig’, eller hvorvidt de 500 mio. ville have været filmens omkostning eller forventede indtjening. Dog er én ting sikkert: “Django/Zorro”-filmen bliver ikke til virkelighed. Det betyder også, at vi sandsynligvis ikke finder ud af, hvorvidt Tarantino selv ville have instrueret filmen – og om den dermed var tiltænkt som hans 10. og sidste film.

Læs også: “Quentin Tarantino ville caste Maya Hawke som The Brides datter i eventuel ‘Kill Bill: Vol. 3′”

I samme interview afslører “The Carmichael Show”-stjernen også, at “48 Hours”-remaket, som han lavede sammen med “Uncut Gems”-instruktørerne Josh og Benny Safdie, også er blevet droppet – selvom de dog stadigvæk snakker om nye ideer til projektet.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Johnny42 1 år siden

Jeg er sådan set ligeglad med om den næste film bliver hans 10. og sidste film, bare der kommer en næste film. Og når den næste film kommer, hvis han får en god ide, så skal der nok også komme en 11. film.

Skriv ny kommentar: