Guy Ritchie har endnu en gang slået sig sammen med Jason Statham – denne gang i den actionfyldte “Wrath of Man”, der nu har fået sin første trailer.

Statham vender tilbage i sin første rolle siden “Fast & Furious”-spinoffen “Hobbs & Shaw”.

I “Wrath of Man” spiller den engelske skuespiller den mystiske “H”, der ansættes hos et transportfirma, der står for leverancer af millioner af dollars i Los Angeles. Da “H” på brutal og præcis vis afværger et forsøgt røveri på den pansrede transportbil, viser det sig dog, at karakteren har skjulte motiver.

Udover Statham kan vi også se “Mindhunter”-skuespiller Holt McCallany, “Fury”-skuespiller Scott Eastwood og “Lucky Number Slevin”-skuespiller Josh Hartnett i den MGM Studios-producerede film.

Filmen er baseret på den franske film “Le Convoyeur”.

Læs også: “‘The Gentlemen’-instruktør Guy Ritchie skal instruere filmen “Ministry of Ungentlemanly Warfare” om 2. verdenskrig”

Statham og Ritchie har tidligere arbejdet sammen på “Rub, stub & to rygende geværer”, “Snatch” og senest “Revolver” fra 2005.

Ritchie skal også instruere Statham i den kommende spionfilm “Five Eyes”. Fans af makkerparrets tidligere samarbejder har altså meget at se frem til i løbet af de næste år.

“Wrath of Man” har endnu ingen officiel dansk premiere.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: