The Thing remake 2020 / Filmz.dk

Remake af “The Thing” er på vej – med én afgørende forskel


Blumhouse er på vej med nyt remake af John Carpenters gyserklassiker “The Thing”.

John Carpenter filmatiserede 1982-klassikeren “The Thing” på grundlag af John W. Campbell Jr.-novellen “Who Goes There?” fra 1938.

Selv samme novelle dannede baggrund for “The Thing from Another World” – på dansk “Manden fra Mars” – fra 1951. Men “Who Goes There?” er ikke den fulde vision fra John W. Campbell Jr.

For i 2018 kom det frem, at novellen “Who Goes There?” var en forkortet udgave af romanen “Frozen Hell”, der blev fundet blandt en række manuskripter skrevet af John W. Campbell Jr.

Det førte sidste år til en romanudgivelse af “Frozen Hell”, som har en helt anden åbning end “Who Goes There?”.

Nu vil Blumhouse i samarbejde med Universal Pictures derfor filmatisere den fulde vision fra John W. Campbell Jr. til den ultimative “The Thing”.

Executive producer Alan Donnes meddeler således, at han har underskrevet kontrakt på at filmatisere “Frozen Hell” til en ny “The Thing”, der også vil inkludere det bedste fra “The Thing from Another World” og John Carpenters “The Thing”, skriver Bloody Disgusting.

“The Thing” var første del i John Carpenters ‘Apocalypse’-trilogi, som også består af “Prince of Darkness” og “In the Mouth of Madness”.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 FelixtheAvenger 10 måneder siden

Normalt ville jeg sige dårligt.

Men hvis det kan blive endnu bedre, så er jeg på.
Yippee ki yay, motherfucker
Gravatar

#2 Nagash 10 måneder siden

Men vil produktionsselskabet så bruge de nødvendige penge på praktiske effekter denne gang, ellers falder den jo til jorden med det samme.
De var jo godt i gang med det i 2011 udgaven, men det blev ødelagt undervejs pga producerindblanding, og så skal jeg da ellers love for den film blev ødelagt total.

Fans straffer den promte ved ikke at dukke op, hvis den blever med CGI effekter. Om så det rent faktisk lykkes dem at lave det ordentligt med CGI, så vil ingen tro på det.
Gravatar

#3 Bishop 10 måneder siden

#2
Enig, uden praktiske effekter så kan de lige så godt lade være.
Gravatar

#4 sraw rats 10 måneder siden

Tror det bliver en mere BØ film, da de ikke kan skabe den samme skræmmene stemning mere og ja med overforbrug af CGI oven i.

Men hvis det er en der brænder for det ligesom John Carpenter gjorde, kunne det måske blive godt... måske
Gravatar

#5 Nagash 10 måneder siden

sraw rats (4) skrev:
Tror det bliver en mere BØ film, da de ikke kan skabe den samme skræmmene stemning mere og ja med overforbrug af CGI oven i.

Men hvis det er en der brænder for det ligesom John Carpenter gjorde, kunne det måske blive godt... måske

Problemet er bare at instruktøren bag 2011 prequel også brændte for det og var godt i gang med de praktiske effekter. Det blev så bare smadret af studioindblanding og vi fik de fæleste CGI effekter i mands minde.
Gravatar

#6 HighFlyer15 10 måneder siden

Forrige forsøg på en ny The Thing var horribel. Dårlig CGI lagt ovenpå en allerede god model.

Vi kan håbe på det bedste men er ikke ligefrem begejstret da The Thing stadigvæk er en af de allerbedste monster film nogensinde. Lige klam idag som dengang. Fantastiske praktiske effekter.
Gravatar

#7 The Man With a Lot Of Names 10 måneder siden

Bliver svært at leve op til John Carpenter's version.

Skriv ny kommentar: