For noget tid siden kom det frem, at Harrison Ford muligvis var i tidlige forhandlinger om igen at påtage sig rollen som Decker i Ridley Scotts kommende film, der foregår i samme univers som “Blade Runner” fra 1982.

Se også: Harrison Ford vender måske tilbage i “Blade Runner 2″.

Nu kan Scott dog imidlertid udtale i et interview, at der stadig er meget uvished omkring hele projektet, og hvad det vil omhandle. Der er stadig diskussioner om, hvorvidt filmen rent faktisk bliver en fortsættelse, eller om den skal foregå før originalen.

Da spørgsmålet om Fords tilbagevenden blev bragt på banen i interviewet, bekræftede Scott, at der heller ikke på det punkt var taget en beslutning:

Jeg ved ikke, om han bliver en del af historien endnu, men hvis det var, ville intet gøre mig mere glad end at se ham tilbage. Ærlig talt”.

Sidst, men ikke mindst, nævnte instruktøren, at hans tilbagevenden til sci-fi-genren med hans kommende film “Prometheus”, der foregår i “Alien”-universet, gjorde ham så glad, at han der fik idéen til endnu en “Blade Runner”. Samtidig overvejer han også allerede en fortsættelse til “Prometheus”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (23)
Gravatar

#1 dix3n 10 år siden

Lyder bare som om han keder sig og vil lave et eller andet og tjene nogle penge. :( Kan ikke lide at han begynder at lave en film uden først at have en form for vision, hvilket det ikke ser ud til han har her. Men håber på det bedste.
Gravatar

#2 Gasivodo 10 år siden

Ridley, du laver bare alle de sci-fi film, du har lyst til!
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#3 Richard Burton 10 år siden

#1 Det lyder da i langt højere grad til, at han er inspireret og glad. Hvis det tilmed udmønter sig i gode sci-fi historier og den sædvanlige overlegne billedside manden er kendt for, så må han for min skyld godt få Apple for det.
Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!
Gravatar

#4 niwin 10 år siden

puhaa tror aldrig jeg har glædet mig så meget til en film som jeg glæder mig til Prometheus. Men jeg kan ikke lade være med at tænke på hvornår i Alien universet en foresættelse vil forgå? ... bliver spædende :)
Gravatar

#5 Blacksanta 10 år siden

#1, Det lyder da netop som om han IKKE keder sig? Det lyder som om han er glad for sci-fi-genren igen (?) og har lyst til at lave mere. Det må da være den bedste motivationsfaktor? :)
Gravatar

#6 gi-jones 10 år siden

Ridley Scott er den seriøse Tarantino. Man skal vente og se hvad han rent faktisk laver fremfor at høre for meget efter hvad han siger at han har tænkt sig at lave.
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#7 Riqon 10 år siden

Han er jo nok ikke så meget anderledes end så mange andre i den kreative branche. Visioner tager tid at udforme, og Ridley Scott deler bare lidt ud af, hvad han går og hygger sig med, indtil ideerne har taget helt form.

#1 - Øh, har du læst nyheden?
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#8 gi-jones 10 år siden

Riqon (7) skrev:
Ridley Scott deler bare lidt ud af, hvad han går og hygger sig med, indtil ideerne har taget helt form.
Nemlig. Journalister har det bare med at rapportere hver eneste lille øf han udgyder som værende både det ene og det andet løfte. Han tænker bare højt. Det er langt fra sikkert han overhovedet laver en ny Blade Runner.

Personligt håber jeg på GI Jane II :-)
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#9 Shadow_Dude 10 år siden

Jeg synes generelt at Ridley Scott er en rigtig dygtig instruktør, men der er slet ingen tvivl om at det er Blade Runner og Alien der er mine favoritter, så hvis det er den samme kreative energi har kører på nu så er denne nyhed da bare fantalastisk udover alle grænser :D
"Gotta love modern weapons tech. Easier for an one-armed man to fire a missile launcher than pull on his pants"
Gravatar

#10 GoBBLeS666 10 år siden

Det jeg tager til mig fra den nyhed er at han sgu har fået blod på tanden igen mht. scifi, for det er godt nok min yndlings-genre og der kommer bare ikke nok gode film af den slags.

Skriv ny kommentar: