Art Directoren Roger Christian, der flere gange har arbejdet sammen med instruktøren Ridley Scott, fortæller, at Scotts kommende “Alien”-prequel – måske ikke overraskende – vil blive i 3D.

Roger Christian, der fornyligt talte med Scott, antyder også, at der muligvis vil blive tale om en trilogi: ”… jeg håber, han genopliver tre film til. Fansene – alle – ønsker det.”

Den kommende film vil blive en forhistorie til Scotts egen klassiker “Alien – Den 8. passager” fra 1979, der lagde grundstenen for den omfattende franchise med de syreholdige rummonstre.

Filmen vil foregå omkring 30 år før den første film og fokusere på en enkelt alien.

Klik her for at læse flere nyheder om Ridley Scotts nye “Alien”-film
.Vis kommentarer (152)
Gravatar

#21 Thomsen 12 år siden

#11 - Det er vi helt enige i. Men pengene bestemmer, så der skal formentligt et stort flop til, før producenterne bliver lunkne ved 3D igen.
... and in other news: grave robbers pry rifle from Charlton Hestons cold, dead hands.
Gravatar

#22 Christian Voldborg 12 år siden

Ridley Scotts medvirken vækker stor interesse hos mig.
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#23 filmz-Bruce 12 år siden

[email protected] (17) skrev:
Hvorfor Scott gider pille ved alien serien mere, er mig en gåde. Virker som et desperat forsøg på et comeback.


Så er det jo heldigt, at han ikke har behov for et comeback, fordi han aldrig har været væk, hverken fysisk eller i kunstnerisk forstand og at han ej heller har tænkt sig at pille ved den serie, som andre ødelagde i og med han lægger op til et afsæt og ikke en fortsættelse. At han gider interessere sig for gesjæften igen, skyldes nok, at H.R. Gigers univers og væsen måske er sci-fi genrens største bedrift og den bedste kombi med gys til dato.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#24 Riqon 12 år siden

#23 -

Dertil skal tilføjes, at Alien vel i en eller anden forstand også tilhører Ridley Scott. Man opgiver heller ikke sine egne børn, bare fordi de er blevet udsat for gruppevoldtægt - tværtimod!
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#25 filmz-Bruce 12 år siden

#24 Hehe ... touché :)
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#26 Baby Strong 12 år siden

Men der er så mange nye chancer for nye saftige voldtægter.

Ridley er i mine øjne faldet lidt af på den, og hvis forbruget af CGI skal være stort, så gør det ordentligt. *Bling*.. I got it, giv Andy Serkis en dragt på og han kan spille badass alien.
Gravatar

#27 filmkorn.dk 12 år siden

En ny triologi? Ny hvordan, den gamle serie bestod da kun af 2 film. Alien og Aliens.

;)
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#28 filmz-Bruce 12 år siden

#26 Hvis jeg kigger fluks tilbage på Ridleys karriere, The Duelists, Alien, Blade Runner, Legend, 1492, Gladiator, Kingdom of Heaven og American Gangster, så er det ægte settings, opbyggede modeller, stunts og makeup, som udgør hovedbestanddelen af mandens film. Hvis der gøres brug af CGI, så er det ofte ikke organisk materiale, som f.eks. Colosseum, som der bliver animeret og det til en grad, så man ikke formår at skelne.

Hvorfor han skulle begynde og gå CGI vejen med Alien, når han som 72 årig stadig bekender sig til modeller og den ægte vare, det kan jeg ikke se. Jeg er ikke i tvivl om, at den ny Alien vil blive old-school, hvad angår levende væsener.
Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140
Gravatar

#29 Michael Andersen 12 år siden

#4
Men jeg er meget bange for 3D aspektet, da jeg ikke har fantasi til at forestille mig en gyser i Alien universet, som ikke skulle foregå i ligeså dunkle omgivelser som 1'eren og det miljø tror jeg ikke 3D kan fungere optimalt i, pga. problemerne med gengivelse af farve og kontrast. What the hell. Bare 2D versionen bliver god.


Fordi det er dårligt nogle steder, behøver det ikke være dårligt alle steder, så 3D har i et godt stykke tid kunne opleves med rigtige farver. Jeg kender et sted (wink, wink, hint, hint) hvor man i sidste uge installerede en ny maskine, og der har man takket være nye forbedringer af optik og spejle fået dobbelt så meget lys som før ;)
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#30 Geekalot 12 år siden

så længe det stadig er Ridley Scott der vil lave det, er jeg med på vognen.
Skal der laves remakes skal det være dem der har startet showet og er klar på der kommer en forklaring på det med rumskibet på planeten i den 1.
Så hvis det blir gjordt ordentlig så tror jeg på det kan blive godt.
3D kunne nok være vildt til en ny omgang Aliens :) selvom jeg ikke er den store fan af det.

Skriv ny kommentar: