Den nye Amazon-stjerne Morfydd Clark sammenligner “The Lord of the Rings”-serien med Marvel Cinematic Universe.

Optagelserne er i gang i New Zealand, hvor Amazon optager deres dyre “Ringenes herre”-serie.

Blandt de centrale skuespillere er Morfydd Clark, som spiller en yngre udgave af Galadriel, og hun er imponeret over størrelsen af produktionen:

”Foruden noget som Marvel så tror jeg ikke, at det kan blive meget større end dette,” siger Morfydd Clark til NME.

Læs også ‘3 centrale “Ringenes herre”-karakterer gør comeback i Amazon-serie‘.

MCU er da også den suverænt største franchise i verden, hvorimod “Ringenes herre”-universet i forhold til billetsalg er den femtestørste kun i øvrigt overgået af Star Wars, Harry Potter og James Bond.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Mads47 1 år siden

Det er sørgeligt når man sammenligner Tolkin's univers med Marvel. Ikke at Marvel ikke er skidt, men det er ikke meget bedre end Fast and Furious serien.

Glæder mig dog enormt til denne serie, det bliver godt at se hvad de kan få ud af det, håber dog det hæver niveauet fra Hobbitten.
Gravatar

#2 Geekalot 1 år siden

Det er da 1000 gange bedre en fast in the space. De lavede kun 1 god film. Marvel har faktisk kun lavet gode film.
Gravatar

#3 Johnny42 1 år siden

Man kan vælge at kigge på pengene og kvantitet, ELLER man kan vælge at kigge på så meget andet.

Hvis man endelig skal sammenligne Tolkiens univers med noget andet så må det være A Song of Ice and Fire, altså bøgerne, ikke serien.

Nu ved jeg bare ikke hvordan serien bliver, men at det bliver 20 afsnit skræmmer mig lidt. De har det med at trække ting i langdrag eller indsætte fillers. Dog vil jeg sige der er undtagelser. Jeg er i gang med Gotham, lige nu sæson 3 og den har virkelig overrasket mig på den positive side, hele tiden nye pilots og personudviklinger, så man slet ikke bemærker at der er 22 afsnit i sæsonen, men bare vil have MERE, ENDNU MERE. I den anden lejr er så Arrowverse, hvor de fleste serier vist er omkring 22 afsnit og det bare er det samme, og det samme, og det samme.
Gravatar

#4 Mads47 1 år siden

#2 Synes det er rimelig meget den samme kvalitet, det er bigger and better hver gang. Begge Franchise mangler substans og cater til det samme publikum, den casual filmgoer, som bare vil have lidt tjubang og se noget vildt. Det sagt så er MCU bedre, men det er i min optik ikke meget bedre.
Gravatar

#5 OliverDK 1 år siden

Der findes mange fantastiske universer der vil begå sig godt på filmlærredet eller som serie(r), men desværre er universerne ikke bedre end dem der formidler dem.

Her har det lykkes Marvel at skrue den rigtig sammen, Peter Jackson gjorde det med LOTR trilogien, osv. Andre universer der kunne have været fede, har lidet under dårlig ledelse, dårlig planlægning, osv. på trods af et solidt univers. Et eksempel kunne være DCU efter min mening.
Gravatar

#6 ccbj 1 år siden

Største univers? Jeg kan kun komme på Star Wars.
Gravatar

#7 Bjur 1 år siden

Synes Marvel er temmelig overvurderet (ved godt jeg er i undertal). Synes nærmest de eneste film jeg virkelig har kunne lide var Deadpool og Black Panther. Det meste andet har været noget bras.
OT: Hvis de hæver niveaet over Hobitten, der mere eller mindre var halv fulde og fede dværge der sang for at fylde 3 film ud, til LOTR trilogien vil det være fantastisk. Det er en af de mest vellykket trilogier.

Skriv ny kommentar: