“The Lord of the Rings”-medie bekræfter Galadriel, Elrond og Sauron til verdens dyreste serie.

Instruktør J. A. Bayona har angiveligt genoptaget optagelserne til det, der bliver Sæson 1 af den dyreste serie nogensinde.

Amazons store “LOTR”-satsning udspiller sig før begivenhederne i “Hobbitten” og “Ringenes herre”.

Alligevel bliver der gensyn med nogle af de mest markante figurer fra Peter Jacksons to Midgårds-trilogier.

TheOneRing afslører således, at elverne Galadriel og Elrond medvirker i serien, hvilket også gælder skurken, Sauron.

Læs også ‘Elijah Wood om serie: Misvisende at kalde den “Ringenes herre”‘.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Johnny42 3 år siden

Betyder det så også at Hugo Weaving er tilbage? han ville jo ikke vende tilbage til MCU pga. Utilfredshed med kontrakten og ved The Matrix var det tilsyneladende problemer med at få plads i kalenderen.
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 3 år siden

#1 Da der er tale om en historie fra The Second Age, så bliver der formentlig tale om et yngre re-cast.

Galadriel er allerede fundet: https://filmz.dk/hbo-stjerne-hyret-til-ny-ringenes...

Ligesom Will Poulter - før han måtte trække sig - var rygtet til som Elrond: https://filmz.dk/midsommar-stjerne-hyret-til-ringe...
Gravatar

#3 Johnny42 3 år siden

#2 Ja sikker rigtigt desværre da jeg gerne ville have set ham tilbage.

Nu kender jeg ikke så meget til tidslinjerne ud over Hobitten og Ringenes Herre fra bog/film, så jeg ved ikke om det foregår før/efter Sauron skabte herskerringen, og om det er før/efter han blev besejret første gang, men i Ringenes Herre filmene ser man en yngre Elrond(ca. 4000 år) da Sauron bliver besejret første gang, og han så ikke ud til at være ældet, så det er begrænset hvor meget yngre Elrond bør se ud. Normalt er det sådan at elvere bliver voksne inden for 50-100 år og derefter bevarer deres ungdommelige udseende.

Hugo Weaving er selvfølgelig ældet, men spørgsmålet er om det ikke kunne være klaret med de-aging teknologien, afhængig af hvor meget Elrond er med, om det bare er cameos her og der eller om det er en main-karakter.
Gravatar

#4 SublimeKen 3 år siden

#1

Weaving ville have samme løn, som han blev lovet i den oprindelige kontrakt han skrev under på efter den første Captain America, for at vende tilbage i 5 min i Infinity War og Endgame. Det er sådan set fair nok. Men kan også godt forstå at Marvel ikke ville betale det samme for hvad der reelt set bare var en stemme til en scene der varer 5-10 min.

Skriv ny kommentar: