Marvel har solgt biografbilletter for 1,2 milliarder dollars i åbnings-weekenden for “Avengers: Endgame”.

Det var på forhånd forventet, at “Avengers: Endgame” ville snuppe åbnings-rekorden fra “Infinity War”, der erobrede rekorden for et år siden med en global åbning på 630 millioner dollars.

Men “Endgame” har ikke alene snuppet rekorden, den har smadret den med utrolige 1,2 milliarder dollars på globalt plan siden premieren i onsdags.

Således er “Endgame” på blot fem dage allerede nr. 18 på den historiske Box Office-liste.

Dermed er det ikke længere et spørgsmål, om “Endgame” samlet set kommer til at overgå “Avengers: Infinity War” og “Star Wars: The Force Awakens”, som begge akkurat krydsede grænsen på to milliarder dollars.

Det kommer definitivt til at ske for “Endgame”, der nu kan øjne James Camerons “Titanic” og endda rekordholderen, “Avatar”.

Box Office-analytiker Scott Mendelson havde før premieren beregnet, at det ville kræve en åbning på 1,142 milliarder dollars for “Endgame”, hvis den skulle kunne true “Avatar”-slutresultatet på 2,788 milliarder dollars – læs om det her.

Det har MCU-afslutningen nu leveret, hvilket baner vejen for, at den kan blive den største film nogensinde.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 CaGoDa 2 år siden

ja ja der er stadig cirka 1,6 milliarder op til og indtjeningen kan jo nå at blive mindre.
Gravatar

#2 Kim Pedersen 2 år siden

"Avatar" åbnede med $241.6 millioner. Og en analytiker som må siges at være ret godt ind i tingene, vurderer at "Avengers: Endgame" kan slå "Avatar".

Og ja, naturligvis falder opsætningen gradvist, men det er fandenfløjteme en god begyndelse.


Ikke så negativ.
Gravatar

#3 Mejse 2 år siden

#1 forstår ikke helt surheden....alle tjener penge, og mange af dem hvilket er godt for alle i filmindustrien, well selvfølgelig tjener os der har set den ikke penge, men langt de fleste lader jo til at være glade for oplevelsen, så alle vinder jo....på nær dig...der håber den ikke tjener mere ? :)
Gravatar

#4 CaGoDa 2 år siden

Mejse jeg hentydet til at den har langt op til Avatar endnu og ja det er da en god begyndelse.

Kim jeg er ikke negativ men der har jo været spået andre film til at tage førstepladsen hvor det i sidste ende fejlet.
Gravatar

#5 Mejse 2 år siden

#4 oki doki og ja der er bestemt lang vej :)

er ikke sikker på det er helt rigtigt....der har været spået at andre inden de fik præmiere måske havde chancen, men har da aldrig hørt om nogen der før den fik præmiere, sagde 1,2 skal bruges hvis rekorden skal slås...og det så faktisk skete...det er jo den første reelle udfordre der har været.

Skriv ny kommentar: