Robert Downey Jr. er stadig Iron Man i MCU. Men hvis Marvels film-univers udvikler sig i samme retning som deres tegneserier, kan det meget vel ændre sig. Tegneserie-universet har nemlig fået en ny Iron Man: En 15-årig afro-amerikansk pige ved navn Riri Williams. Og Downey Jr. er begejstret.

Se også: ”The Martian”-skuespiller er muligvis sort Spider-Man i “Homecoming”

Robert Downey Jr. har udtrykt sin støtte til den nye karakter på Twitter. Under et billede fra den nye tegneserie skriver han:

”Gør jer klar til en ny Marvel-generation BAMF (Bad-ass motherfucker, red.)”

Det lyder som fuldstændig opbakning fra Marvel-stjernen, der satte gang i Marvels filmunivers.

Marvel har før foretaget et lignende bytte. Det skete i Spider-Man-tegneserierne. Her overtog den unge, sorte Miles Morales rollen som Spider-Man, da Peter Parker døde.

Der går rygter om, at Donald Glover skal spille Miles Morales i den kommende “Spider-Man: Homecoming”. Indtil videre er der dog ingen snak om, at Riri Williams også skulle være på vej til biograflærredet.

Følg FILMZ på FACEBOOK.Vis kommentarer (14)
Gravatar

#1 Munchkim 7 år siden

Marvel har før foretaget et lignende bytte. Det skete i Spider-Man-tegneserierne. Her overtog den unge, sorte Miles Morales rollen som Spider-Man, da Peter Parker døde.

Dog skal det så siges at det var i, det nu afdøde, Ultimate Marvel univers og ikke i mainstream universet. Ret vigtig detalje.
Miles Morales er dog senere blevet en del af mainstream Marvel, men har som sådan ikke overtaget pladsen fra Peter Parker, men samarbejder med ham.
Gravatar

#2 X&O 7 år siden

Det hele bliver sgu' så politisk korrekt at det er til at brække sig over. Jeg har ikke noget imod at det er en sort og jeg har ikke noget imod at det er en pige. Det er kombinationen og timingen i en tid hvor det synes at være den eneste måde at differentiere sig fra racisme og sexisme er ved at ændre en helt til disse. Personligt har jeg mest imod ungdomsfikseringen der har været i gang i mange år, og som synes at blive mere og mere ekstrem, især i et verdenssamfund hvor levetiden bliver længere og længere. Hvorfor skal det være en 15årig? Det som gør Tony Stark karakteren allerbedst og mest konfliktfyldt er de indre dæmoner han kæmper mod. Jovist kan børn og unge sagtens have samme problemer, men havde Batman været ligeså kompleks en karakter hvis han tre år efter sine forældres død, var blevet til nattens ridder?
Gravatar

#3 kblood 7 år siden

Tror også at en teenage pige vil have svært ved at overtage rollen som Ironman.

Hun har vidst sagt at hun ikke vil kaldes Iron Maiden :P Men hun skal da ihvertfald ikke have navnet Ironman.

Har lidt svært ved at se hvordan hun kunne blive andet end en helt med langt mindre dybde end Tony Stark.

Så er enig med andre, men Spiderman har så også altid skulle forestille en teenager med høj intelligens, men jeg vil så nok også mene at Peter Parker ikke er den helt med mest dybde.
Gravatar

#4 cain 7 år siden

Er Marvel ved at smadre deres mainstream univers med brækfremkaldende politisk korrekthed eller er det et alternativt univers?
Gravatar

#5 Nicki52 7 år siden

Jeg er med på den. Vi har allerede en sort superhelt, hvorfor ikke to.
Jeg er dog meget træt af at hver gang en homoseksuel eller sort Kommer i et univers, at folk hele tiden bruger politisk korrekthed-kortet. Det er da mega ligegyldig om de er sorte eller homoseksuelle. Hvis de er en god stabil karakter og det hele passer i historien, så burde det være fint. Har I også noget imod at Heimdal er sor i Thor når han ikke er tegneserien.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#6 infrequent 7 år siden

Spidey skal ven snart være LGBT også.
80% af all movies should not have been made.
Gravatar

#7 MartinEH 7 år siden

#5 Kunne ikke være mere enig - folk skal simpelthen til at slappe af.
Gravatar

#8 X&O 7 år siden

Nicki52 (5) skrev:
Jeg er dog meget træt af at hver gang en homoseksuel eller sort Kommer i et univers, at folk hele tiden bruger politisk korrekthed-kortet. Det er da mega ligegyldig om de er sorte eller homoseksuelle.


Rigtigt, det er fuldstændig ligegyldigt hvad personen er, derfor er det netop politisk korrekthed der spiller ind. De ændrer hudfarve, køn og seksualitet (og alder?) kun for at ændre det.
Gravatar

#9 Nagash 7 år siden

Der er procentmæssigt snart flere bøsser, lesbiske, sorte og kvinder på film, end der er i den virkelige verden.
Minoriteterne er blevet majoriteter på film, men brokker sig stadig. SUK!
Gravatar

#10 kblood 7 år siden

Nu vil man jo i film og serier gerne repræsentere så mange typer som muligt så alle har nogen at kunne identificere sig med.

Jeg vil også mene at der kan være forkerte og rigtige måder at gøre det på, men er det ikke næsten mere at vores medier fokusere rigtig meget på det, mere end at man rent faktisk gør specielt meget for det?

Jeg mener, i Marvel plejede der ikke rigtigt at være nogen der var sorte, det samme i DC mener jeg. Der plejede heller ikke at være homoseksuelle i Star Trek, medmindre man går igennem alle serierne efter Roddenberry også og homoseksuelle har ikke rigtigt være en del af hverken Marvel eller DC universerne.

Det gør jo at der er en del historie omkring det når der så kommer en ny "type" karakter. Der blev jo også gjort en del ud af nye superhelte før i tiden, nu er der bare gerne også et fokus på at man ikke lavede denne slags helte så meget før i tiden.

Jeg ser det som at det bare er en fase vi er på vej igennem.

Ved ikke helt hvad idéen med denne Ironman teenage pige er, men virker også lidt som en cheap shot, da jeg mener at der vidst både var snak om en sort Spiderman, en sort Captain America og nu en sort Ironman... som er kvinde og teenager også? Så er det måske nok ved at tage overhånd.

Skriv ny kommentar: