Robert Pattinson Tenet Danmark bekræfter Filmz / Filmz.dk

Robert Pattinson bekræfter Filmz-afsløring – ‘Jeg var i Danmark’


Christopher Nolan var sammen med resten af “Tenet”-produktionen på Lolland – det bekræftes nu af Robert Pattinson.

Tilbage i september kunne Filmz eksklusivt afsløre, at Christopher Nolan over tre dage var på optagelser i danske Rødbyhavn med den kommende storfilm “Tenet” – læs om det her.

Filmz talte med anonyme kilder, der havde underskrevet en tavshedsklausul i forbindelse med optagelserne. Nu bekræfter “Tenet”-hovedrollen Robert Pattinson historien:

”Ja, jeg var der. Jeg kan nærmest ikke huske, hvad vi lavede i Danmark. Men jeg husker, at vi var ude på landet, og at det var virkelig smukt. Jeg tog til stranden, mens jeg var der, og det var virkelig cool,” siger Pattinson ifølge B.T.

Den kommende Batman-skuespiller fortæller videre, at han elsker Danmark, men at han ikke må fortælle, hvilke scener han indspillede under sit danske visit.

Filmz erfarer, at de danske “Tenet”-optagelser skete ved havvindmølleparken Rødsand 2 ud for Rødbyhavn.

“Tenet”-handlingen er således absolut hemmelig, men der er angiveligt tale om en actionfyldt spionfilm, som udspiller sig i hele syv forskellige lande.

Hollywood-stjernen optager stadig sammen med instruktør Christopher Nolan, og publikum kan vente sig noget ganske særligt:

”Jeg kan ikke rigtigt snakke om, hvad filmen handler om, men der var bogstaveligt talt så mange scener i filmen, hvor jeg tænkte, at de var helt ufattelige.”

Læs også ‘Robert Pattinson var i Danmark – se billedet fra flyet‘.

“Tenet” får premiere d. 16. juli.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: