Harrison Fords legendariske karakter Indiana Jones påbegynder sit næste eventyr i næste uge, når optagelserne til “Indiana Jones 5” ifølge Deadline går i gang.

Filmen bliver i første omgang optaget i flere forskellige studier i Storbritannien. Her er det instruktør James Mangold, der har overtaget franchisens tøjler, efter Steven Spielberg har valgt blot at være producer på filmen.

Sammen med Harrison Ford kommer vi til at se den danske superstjerne Mads Mikkelsen, der vel efterhånden har spillet med i de fleste af Hollywoods største franchises. Derudover kan vi glæde os til at se “Fleabag”-stjernen Phoebe Waller-Bridge, “Logan”-skurken Boyd Holbrook,  “The Resident”-skuespiller Shaunette Renée-Wilson og “Avengers: Age of Ultron”-skuespiller Thomas Kretschman.

Læs også: “Mads Mikkelsen roser “Indiana Jones 5″-manuskript: Alt han ønskede det ville være”

Vi kender endnu ikke til detaljerne om andre roller end den 78-årige Harrison Fords titulære hovedperson. Derudover har vi heller ikke fået nogle detaljer om, hvad vi kan forvente os af det næste Indy-eventyr.

Dog betyder produktionsstarten med høj sandsynlighed, at vi ikke behøver vente længe før der så småt begynder at komme flere nyheder fra filmen og dets set, så vi skal nok holder jer opdateret.

“Indiana Jones 5” står til at få dansk premiere den 29. juli 2022.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: