Kun én MCU-film er anmeldt på højde med “Avengers: Endgame” i USA.

Aktuelt er 116 anmeldelser talt op til “Endgame” hos Rotten Tomatoes. 97 procent er lige nu ‘fresh‘.

Dermed er Marvel-filmen helt i top i MCU, hvis man skeler til Rotten Tomatoes-score.

Kun “Black Panther” har også 97 procent, imens “Iron Man” (93 %), “Thor: Ragnarok” (92 %) og “Spider-Man: Homecoming” (92 %) følger efter på de næste pladser.

Forløberen til “Endgame” – “Avengers: Infinity War” – har til sammenligning kun 85 %.

Læs anmeldelsen af “Avengers: Endgame” lige her.


Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 XuN 1 år siden

En rigtig god film, men synes selv at Infinity war var bedre.
Det er specielt scenerne med Brie Larson der fik mig til at "cringe", og når den slå over i charlies angels, stod jeg helt af... Der var bare for mange politiske SJW budskaber i filmen, som slet ikke virkede organiske eller med formål for historien...
Men alt i alt, en rigtig god film. Mange følelser og mange sjove øjeblikke, med virkelig eminent CGI
Gravatar

#2 Nagash 1 år siden

#1 Nu har jeg ikke set den endnu, men cringer du virkelig så meget over hende. Jeg gjorde bestemt ved de få interviews jeg har set med hende. Hun virker i det hele taget som et frygtelig menneske. Hvilket også ser ud til nogle af hendes medskuespillere synes. Men jeg så Captain Marvel for nylig. Ikke en eneste gang mærkede jeg hendes klamme personlighed skinne igennem karakteren. Ingen SJW agenda eller feministisk trussegennemblødning var at finde i den film. Eller også var jeg bare blind.
Eller også er det bare helt anderledes i Endgame. Det ved jeg selvfølgelig ikke endnu. Den er jo optaget før Captain Marvel, så det kan være hun har fået ordrer på at nedtone det i den..

Skriv ny kommentar: