Troll-angreb på Rotten Tomatoes skal forhindres med nyt tiltag. 

I forbindelse med “Captain Marvel”-premieren har der været mistanke om et koordineret troll-angreb imod MCU-filmens ‘Audience Score’ på Rotten Tomatoes.

Marvel-filmen har fået både en topkarakter hos CinemaScore, hos anmelderne og et overvældende billetsalg, men hos Rotten Tomatoes hader publikum den tilsyneladende – læs om det her.

Derfor kan der være tale om et troll-angreb, hvor brugere med en politisk dagsorden nedstemmer “Captain Marvel” uden at have set filmen. Det skal stoppes, forklarer Dana Benson fra Rotten Tomatoes-ejerne hos Fandango:

”Vi er ved at udvikle publikums-scoren. Vi vil sikre, at den er troværdig,” siger Benson til The Hollywood Reporter.

Ét af de redskaber, som Rotten Tomatoes overvejer, er at kontrollere, om brugerne rent faktisk har set de film, som de skriver bruger-anmeldelser om.

Således kan Rotten Tomatoes-brugere i fremtiden blive bedt om at dokumentere, at de har set konkrete film, som de bedømmer.


Vis kommentarer (17)
Gravatar

#11 Mejse 8 måneder siden

#10 tjooo, men det er jo noget alle lider af, inklusiv dig selv på nogen områder, selvom du ikke selv ser det :) men ganske enig det er sådan mennesker er, på godt og ondt :)
Gravatar

#12 SublimeKen 8 måneder siden

#11

100%. Kan skam også godt se det, bortset fra hvis vi snakker specifikke undersøgelser hvor der er taget højde for det haha ;) En bygning kan heller ikke holde sig oprejst, hvis den var blevet bygget af folk som havde set forskelligt på statik, som jo netop blev opfundet af mennesker. Der er simple naturlove, også indenfor menneskets psyke, om du vil tro det eller ej, som ikke kan benægtes efter tilstrækkelig empirisk data er blevet påvist ;) Men det er et sidespor, gider ikke komme ind på den bane igen haha.

Min pointe er, at lige netop her, og på nationen og sociale medier for den sags skyld, virker det til at folk har langt mindre tilbøjelighed til at tænke rationelt og logisk og i stedet bliver konsekvent styret af fordomme og hang til at tænke i konspirationsteorier, end hvad jeg er vant til at se i de kredse jeg selv kommer i, eller på nogle andre forummer jeg følger, hvor folk debatterer med mere fornuft bag deres argumenter.
Gravatar

#13 Bishop 8 måneder siden

#12
Enig, der er flere faktaresistente brugere herinde der præsenterer Flat Earth logik i deres argumenter.
Gravatar

#14 Gorman 8 måneder siden

#12 og 13 jep - det er når deres verdensbillede og selvforståelse udfordres, så går der selvsving i deres sølvpapirshatte. Egentlig lidt morsomt at overvære hvis man ser det lidt fra oven og husker at tælle til 10 :)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#15 Mejse 8 måneder siden

#12 ganske enig i både det første og det andet punkt :D eneste forskel er du læser alle dine emperiske dataer forkert i det første :D men ja det var nu ikke så meget i henhold til det, bare at alle gør det, det kommer bare mere til udtryk på internettet, fordi at folk i stor grad for deres information, fra internet forummer og halvfærdige artikler baseret på tweets :)
Gravatar

#16 Martin2017 8 måneder siden

#1 Gridlock. Kan følge dig noget af vejen selvom jeg mest er neutral og ønsker diversitet i MCU og DC film så prøver jeg dog at se ting fra to view pointere af. Jeg selv mener at Superhelte og tegneserier er for alle selv spil og film og der er lavet ting til hver mand og kvindes fantasi, Jeg elsker Wonder Woman, Alien, Terminator, Tomb Raider, osv. Fordi de ikke eksisterer for at skubbe en dagsorden.

Derfor er det også sjovt nogle gange at høre udtaleser fra folk og fra film folk som Brie Larson af, da hun bestemt ikke sagde at hun hadede hvide mænd, dog skal man altid huske det "Men" der kommer bagefter når folk udtaler sig, og der er det sjovt at sætte en anden farve af folk eller køn ind i andres udtalelser for at se om deres udsagn lyder forrykt, dette kan man også gøre med idelogisktisk at sætte nutidens politiske "udtaleser" sammen fra venstre til højre da det kan være fra alt-right personer til Social Retfærdighedskriger og sætte deres udtaleser sammen med nazistiske udtaleser i 30'ernes til 40'ernes tyskland.

Så det vil betyde at vis man ser hele klippet med hende ville hendes udsagn komme ud sådan "Du er ikke den udvalgte farve eller køn og filmen er og ikke ment til dig derfor kan du ikke give din mening". Jeg ville have det lige skidt hvad og hvilket køn dette blev sagt til, selvom jeg synes at film er for os alle så er det ikke det bedste at "diz" af på majoritet af fans eller i dette tilfælde anmelder basen.
Gravatar

#17 Geekalot 8 måneder siden

Nu skal der ikke engang siges noget længere der bare kan misforståes, for ting i dag bliver misforstået. Med vilje......

Skriv ny kommentar: