“Avengers: Endgame” redegør ikke for hele Captain Marvels fortid.

“Captain Marvel” udspiller sig i 1995 – formentlig den sidste gang, hvor Carol Danvers var på Jorden inden “Avengers: Endgame”.

Der er således gået cirka 23 år frem til handlingen i “Endgame”, hvor Captain Marvel igen er tilbage på Jorden, som gårsdagens trailer afslørede – se den her.

Hvad er der sket i perioden imellem “Captain Marvel” og frem til “Endgame”? Det får vi næppe svar på lige med det samme, afslører MCU-chef Kevin Feige:

”Der er intet fyldestgørende flashback over de sidste 23 år… Jeg vil ikke afsløre noget om ‘Endgame’, men jeg vil godt sige, at hun tager ansvar for steder, der ikke er Jorden – særligt fordi Jorden har Fury og Avengers,” siger Feige til CinemaBlend.

Kevin Feige har senest forsvaret et tilsyneladende stort plot-hul i MCU i forbindelse med “Captain Marvel”-premieren – læs om det her.

“Avengers: Endgame” får premiere d. 24. april.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 kblood 9 måneder siden

Forventede man det? Rimelig sikker på man vil bruge det i Captain Marvel 2 i stedet.
Gravatar

#2 Mejse 9 måneder siden

#1 enig ville da være spild af gode film muligheder at give en eller anden forklaring i en anden film :)
Gravatar

#3 kblood 8 måneder siden

Ja, nu er introduktionen sket, hendes kræfter og person er ikke et mysterie. Det var målet med den første film at hun fik sin origin story. Det er nok til at forklare hvorfor hun er relevant at tilkalde efter det som skete i Infinity War del 1.

Skriv ny kommentar: