Troll-angreb på Rotten Tomatoes skal forhindres med nyt tiltag. 

I forbindelse med “Captain Marvel”-premieren har der været mistanke om et koordineret troll-angreb imod MCU-filmens ‘Audience Score’ på Rotten Tomatoes.

Marvel-filmen har fået både en topkarakter hos CinemaScore, hos anmelderne og et overvældende billetsalg, men hos Rotten Tomatoes hader publikum den tilsyneladende – læs om det her.

Derfor kan der være tale om et troll-angreb, hvor brugere med en politisk dagsorden nedstemmer “Captain Marvel” uden at have set filmen. Det skal stoppes, forklarer Dana Benson fra Rotten Tomatoes-ejerne hos Fandango:

”Vi er ved at udvikle publikums-scoren. Vi vil sikre, at den er troværdig,” siger Benson til The Hollywood Reporter.

Ét af de redskaber, som Rotten Tomatoes overvejer, er at kontrollere, om brugerne rent faktisk har set de film, som de skriver bruger-anmeldelser om.

Således kan Rotten Tomatoes-brugere i fremtiden blive bedt om at dokumentere, at de har set konkrete film, som de bedømmer.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 Gridlock 3 år siden

......... okay og hvad sker hvis på trods af dette i stadigvæk ikke for den publikum score i gerne vil ha?
Vil folk med den forkerte mening blive slettet, så scoren bliver det i gerne vil ha den skal være.
Eller vil diverse firmaer begynde og købe en masse billetter til deres egen film og kunstig booste scoren?
Også er det ikke interessant at det er ved Captain Marvel der lige pludselig er et problem med trolls og bots, Aquaman, The Orville og alle de film og tv-serier som publikummet har givet en topscore, men anmelderne har givet bundkarakter er der ikke noget problem med.
Eller er problemet at istedet for og se hvorfor brugerne er uenige med anmelderne og måske indse at anmelderne ikke længere er på bølgelængde med brugerne og at mange anmeldere har damoklernes sværd hængene over deres hoved ( hvis de skal ha tidlig adgang til filmene og dermed kunne udsende en anmeldelse til premiere datoen skal de holde sig gode venner med diverse filmselskaber og det gør du ikke ved og gi deres film eller tv-serie dårlige anmeldelser, gør du det bliver din tidlige adgang FJERNET)
Hvilke gør dem utroværdige i brugernes øjne, er det brugerne selv der er noget i vejen med.

Som det er nu forventer jeg lidt rottentomatoes går samme vej som netflix og fjerner bruger anmeldelserne helt.
Gravatar

#2 SMOjr 3 år siden

Det har intet at gøre med anmeldere vs. normale biografgængere. Problemet ligger i, at der kom negative (og sikkert også positive) brugeranmeldelser osv FØR filmen overhovedet kom ud. Jeg synes kun det er fair, at de sikrer sig, folk faktisk har set filmen, før de anmelder den. Og please tag sølvpapirshatten af... om en anmelder kan lide en film eller ej, har intet at gøre med, om de bliver inviteret til screenings. Rotten tomatoes gør noget ved det nu, men det er jo ikke udelukkende pga Captain Marvel. Helt fint hvis du ikke kan lide filmen, eller har det svært med dem, der står bag - men det er ikke ensbetydende med, at der pludselig er konspirationer overalt, bare fordi du og et højtråbende mindretal er utilfredse.
Gravatar

#3 XuN 3 år siden

#2
Der var ingen anmeldelser af filmen på rottentomatoes før filmen kom ud.
Der var en knap hvor man kunne trykke om man ønskede at se filmen, eller om man ikke ønskede at se filmen.
Da der var for mange der trykkede nej tak, valgte de at fjerne funktionen.
De har endda indrømmet at de skyndte sig med ændringen pga Captain marvel.

Den side er SÅ utroværdig at det halve kunne være nok.
Gravatar

#4 Johnny42 3 år siden

#3 Ja det er godt nok tåbeligt at de fjernede den funktion. Jeg brugte den ikke selv men følger da nogle gange med i en tilsvarende funktion på kino.dk
Gravatar

#5 Mejse 3 år siden

der går altså for meget sølvpapirs hat i den....det er lidt latterligt...helt naturlige handlinger, bliver fordrejet og gjort til noget de aldrig var.

stram nu lige op :D
Gravatar

#6 SMOjr 3 år siden

#3 og #4

Det var slet ikke det jeg refererede til - der er også en ganske god årsag til, at de revurderer dét system. Altså om folk vil se filmen eller ej. Det er enormt tydeligt, at både Rotten Tomatoes scoren og mængden af folk, der tilsynladende (ikke) ville se den, slet ikke stemte overens med virkeligheden. Som det også er nævnt i denne artikel, så har filmen gjort det ganske udmærket stort set alle andre steder. Både mht anmeldere, indtjenning og cinemascore. Det er vel fair at antage, at størstedelen af de folk der har stemt og anmeldt på sider som RT og endda også IMDb, er amerikanere. Det samme gælder cinemascore - er det ikke lidt mærkeligt, at der er SÅ stor forskel på det og så RT? Og jo der var masser af negative anmeldelser før filmen kom ud i USA. I Danmark og mange andre lande får vi tit Marvel film før, og jeg tvivler stærkt på, at størstedelen der stemte og anmeldte, bor uden for Amerika. Så det giver altsammen et meget utroværdigt billede af, hvordan størstedelen (af især USA) egentlig forholder sig til den film. Det Rotten Tomatoes gør nu, er NETOP at gøre deres side mere troværdig. Den måde det fungerede på før, gjorde det alt for nemt at enten upvote eller downvote en film, selvom man måske ikke havde set den, eller hvis man nu havde en eller anden agenda. Synes virkelig ikke det er svært at regne ud. Bare gå ind på enhver side der har med film at gøre og tjek kommentarer. Der er enormt mange, som er helt hen i vejret! "Brie Larson har sagt hun hader hvide mænd!" Det har hun aldrig sagt. "Det er en film der promoverer en feministisk tankegang! Puha!" Ja? Og? Feminisme går ud på ligestilling og diversitet, er det så slemt? .. "Hvis bare hun viste noget røv og patter, så gad jeg godt se filmen. Hø hø." Jesus Christ... Og jeg ser endda kommentarer, hvor folk er direkte sexistiske og kvindehadske. Superhelte og tegneserieuniverser er allemandseje nu, det er ikke længere kun for os hvide, mandlige nørder. Derfor skal der være noget for ALLE. Og hvis det gør ondt, så må man sgu lære at kigge den anden vej. Det kommer ikke til at ændre sig. Det er en udvikling der har været undervejs selv inde for tegneserierne i meget lang tid.

Jeg ved godt, at alt dette sikkert falder for døve øre.. Men hvis der bare er én person, der har fået noget ud af det, så ser jeg det som en sejr.

Læs evt. den her artikel - den går noget mere i dybden:
https://www.cinemablend.com/news/2468203/why-thous...

God weekend allesammen!
Gravatar

#7 Mejse 3 år siden

#6 jep :)
Gravatar

#8 HighFlyer15 3 år siden

"Marvel-filmen har fået både en topkarakter hos CinemaScore, hos anmelderne og et overvældende billetsalg"
Cinemascore gav Aquaman et A.... Så deres ratings kan overhovedet ikke stoles på.
Nogle anmeldere er ligeså biased som fans. Nogle giver den top, andre anmelder den som en film skal anmeldes og er ikke bange for at fortælle om dens fejl og mangler.
Overvældende billetsalg. Mange biografkæder har meldt ud at udsolgte sale har været halvfyldte uden refund krav. Det lugter en smule.
Gravatar

#9 Mejse 3 år siden

#8 "mange" :D

hele det der anmelderne er biased og tør ikke sige deres mening og bla bla bla, er fjollet at bruge som argumenter, for det tæller alle film....alle anmeldere er biased, alle mennesker er, og det skal man da også være som anmelder, for man skal viderleverer en mening....ja man skal holde for øje at ens mening skal forklares, og man ikke skal være ensidig, og selvfølgelig at man faktisk skal fortælle om filmen, men i sidste ende er det en mening....der er ikke noget "som en film skal anmeldes" :)

og nej Cinemascore gav ikke Aquaman A...det gjorde de folk de spurgte om hvad de mente om filmen, så ja at du mener noget andet, ændre jo ikke på at hovedparten af folk fandt aquaman fornøjelig :)
Gravatar

#10 SublimeKen 3 år siden

Logik er ikke i høj kurs blandt filmz brugere. Det er til gengæld fordomme og konspirationsteorier. Nogen gange ved jeg ikke om det er internettets skyld, de sociale medier og reality TV eller om folk altid har været så uintelligente og lade deres bias overskygge deres evne til at tænke rationelt og logisk, men en ting er sikkert, det er i hvert fald ikke den venstre side af hjernen som folk benytter sig af herinde.

Skriv ny kommentar: