Det er ikke kun kristne biografejere i Alabama, der ikke vil se på en homoseksuel LeFou i den kommende “Skønheden og Udyret”. Nu siger Rusland også fra over for det, de kalder homoseksuel propaganda.

Se også: ”Skønheden og Udyret”-trailer slår “Fifty Shades”-sequel

Det er BBC, der skriver, at den russiske kulturminister, Vladimir Medinsky, nu vil overveje at forbyde “Skønheden og Udyret”, hvis den indeholder ‘homoseksuel propaganda’, som Medinsky beskriver det.

En lov fra 2013 forbyder spredning af såkaldt ‘homoseksuel propaganda’ til mindreårige. Det er med den lov i hånden, at Medinsky nu vil undersøge det seneste udspil fra Disney:

”Så snart, at vi får en kopi af filmen… Så vil vi overveje den i forhold til loven,” siger Medinsky.

“Skønheden og Udyret” får dansk premiere d. 16. marts.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Alex12 4 år siden

Hvor er de hysteriske. Tror de at børn bliver bøsser ved at se en film med homoseksuelle... Homoseksualitet er biologisk, og derfor ikke et "valg" man tager. Man kan ikke "opdrages" til at blive homoseksuel.
Gravatar

#2 Gorman 4 år siden

#1 Det er heller ikke (hoved)årsagen - der er bare nogen der ikke kan holde ud at se på det og bruger propaganda som undskyldning for at boycotte det. Et klassisk virkemiddel i diktaturlignende stater.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#3 kblood 4 år siden

Ja, Rusland er godt nok gået imod ekstremisme på dette område. Trist at se.

De har igennem flere år nu haft grupper i Rusland som laver falske konti på dating sites til at fiske efter bøsser som de så aftaler et møde med, og der tager de så personen til fange og ydmyger ham i flere timer og det hele bliver live streamet. Politiet støtter det stort set og gør i hvert fald ikke noget for at sikre at det bliver stoppet.
Gravatar

#4 Geekalot 4 år siden

#3 Nej det virker lidt som om Rusland er gået 25 år tilbage i tiden med Putin bag roret :/

Skriv ny kommentar: