For to måneder siden tog “Fifty Shades Darker” rekorden for flest trailer-visninger fra “Star Wars: The Force Awakens”. Nu slår Disney og “Skønheden og Udyret” tilbage.

Se også: Ny trailer-rekord: “Fifty Shades Darker” slår “Star Wars”

Det er Entertainment Weekly, der skriver, at med over 127 millioner visninger, så tager den nye “Beauty and the Beast”-trailer titlen tilbage til Disney, idet den kommende “Fifty Shades”-sequel ‘kun’ fik 114 millioner kig på premieredagen for traileren.

Og hvorfor så det? Måske skyldes den nye “Skønheden og Udyret”-trailers popularitet, at den vækker genkendelighed hos fans. En ny trailer-sammenligning viser nemlig, at 2016-traileren nærmest er identisk med den tegnede udgave fra 1991.

Se videoen her:

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 X&O 6 år siden

Sammenligningstraileren viser da virkelig hvilket format originalen har. De fleste skud overgår efter min mening i langt højere grad de nye.
Gravatar

#2 Gorman 6 år siden

Syntes desværre ikke at traileren var noget stort hit, men skønt at den slog fifty shades :-)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#3 Sir_cumalot 6 år siden

Ville ellers gerne have set udyret blive fyldt ud af to store negere.
Gravatar

#4 Clint 6 år siden

#3

Lol, hvad for en version af filmen har du set? :p
Gravatar

#5 voyager 6 år siden

#3 WTF? :D Hehehe
Gravatar

#6 silegnaV 6 år siden

#1 Enig.

Det nye ligner skrammel, selvom den desperat prøver shot for shot at ligne originalen.
Doven og kedelig tilgang, figurene ligner ****og eftereffekterne er trættene at kigge på bare i traileren.. Walt vender sig helt sikkert i sin grav :)
Gravatar

#7 Vossmann 6 år siden

Det er mig en gåde, hvordan i usle mennesker vælger at kommenterer på alt det ligegyldige bras af fucking nyheder, der kom efter nyheden med traileren til "Jackie". Og netop ikke kommenterer nyheden med traileren til "Jackie". Kan I forhelvede ikke se, hvor meget substans og kvalitet der ligger i den trailer? Hvorfor fortjener den ikke jeres opmærksomhed? Hold kæft I er langt ude. Jeg fatter det virkelig ikke.
Gravatar

#8 Therewillbeblod 6 år siden

Åhh nej, også den!

Syntes Disney burde droppe alt det med at lave live-action versioner af deres klassikere...konen insistere altid på at vi skal tjekke dem ud :'(
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#9 David Munch 6 år siden

Therewillbeblod (8) skrev:
Åhh nej, også den!

Syntes Disney burde droppe alt det med at lave live-action versioner af deres klassikere...konen insistere altid på at vi skal tjekke dem ud :'(

Skift konen ud og du slipper for det! Disney forsvinder jo nok ikke lige med det samme, og de æææælzzzzker jo at lave de samme film igen og igen..
Gravatar

#10 silegnaV 6 år siden

#7 Slipper jeg for at blive stemplet som usselt menneske, hvis jeg kommenterede på Jackie-traileren på et andet filmforum? :D Jeg kommenterer ikke så meget på filmz, men når jeg gør, er det for det meste negativ kommentering, da jeg helst ikke vil virke som en positiv-filmz-bruger, når nyhedsindholdet er det, som det nu er.

Skriv ny kommentar: