Vi ved stadig intet konkret om handlingsforløbet i den kommende “Star Wars: Episode VII”, som instrueres af J.J. Abrams (“Star Trek”) og forfattes af den Oscar-belønnede Michael Arndt (“Little Miss Sunshine”, “Toy Story 3”). Men en tophemmelig insider hos Disney har fortalt Latino Review, at Ryan Gosling har aflagt prøve på rollen som Luke Skywalkers søn.

Se også: John Williams skriver musikken til “Star Wars: Episode VII-IX”.

Derudover har Zac Efron (“High School Musical”) angiveligt også været til audition. Det vides dog ikke, hvilken rolle Efron prøvede kræfter med foran casting-folkene, men Latino Review gætter selv på, at det var rollen som Han Solos søn.

Kilderne har desuden afsløret over for Latino Review, at selveste Leonardo DiCaprio mødtes med filmens producere for at diskutere en potentiel rolle. DiCaprio droppede dog at medvirke, eftersom han havde andre projekter i støbeskeen, som han hellere ville give sig i kast med. Derudover har der længe floreret rygter om, at Mark Hamill, Harrison Ford og Carrie Fisher vil gentage deres ikoniske roller som hhv. Luke Skywalker, Han Solo og Princess Leia, men det er endnu ikke blevet bekræftet.

Slutteligt kan hjemmesiden rapportere, at “Star Wars: Episode VII” vil foregå 30 år efter “Star Wars: Episode VI – Jedi-ridderen vender tilbage”, der udkom tilbage i 1983. Den syvende “Star Wars”-spillefilm er udset til at få biografpremiere engang i 2015.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (69)
Gravatar

#1 Silver666 7 år siden

Gosling damn lad det ske!
en genial skuespiller
Gravatar

#2 A_Brix 7 år siden

Gosling og Efron må ALDRIG blive en del af Star Wars! Især Efron ville være et fejl cast af dimensioner. Vi skal jo heller ikke have Miley Cyrus og folk i den ende med.
Gravatar

#3 Ericmase 7 år siden

Ryan Gosling = Hmm... Hvorfor ikke?

Zac Efron = That's just WRONG!
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#4 Mads47 7 år siden

Mener nu at det er bekræftet af både Hamill, Ford og Fisher at de vender tilbage i deres roller og det er da ved at være længe siden. Som om det er 100 % officielt er jeg ikke helt sikker på, men med de interviews jeg har læst med Hamill og Ford så virker det som om at de alle 3 er klar.

#2 Kan forstå din foragt for Zac Efron, men så slem er han da heller ikke. Men syndes
selv at han ville være et mærkværdigt valg. Men hvordan kan Ryan Gosling være et dårligt valg, kunne godt forstille mig ham som endnu en Skywalker.

Men syndes at Justin Biber, skal spille en eller andens datter, det ville være fedt ;)
Gravatar

#5 Lard Hanson 7 år siden

Harrison Ford virker ikke helt klar på at vende tilbage.
[url= Letterman[/url]
Gravatar

#6 Lawman. 7 år siden

Interessant, men tror ikke det kommer til at ske. Han er ikke umiddelbart typen, der lige binder sig til 3 film.
Gravatar

#7 Bruno 7 år siden

Jeg mindes at have læst et eller andet om, at både Hamill og Fisher vist har fået tilknyttet nogle personlige trænere mv., så de kan smide et par kilo til rollerne, så det er vist ret sikkert, at de vender tilbage.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#8 MOVIE1000 7 år siden

Gosling som Skywalker jr. er et godt valg, zac efron, så får vi vel bare mere af det der ballet bubbi bjørne lyssværds scener som i episode 1 :P
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#9 Lord Beef Jerky 7 år siden

Efron er nu ikke så slem som I gør ham til. Han spillede f.eks. fint i Me And Orson Welles.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#10 Wangsgaard 7 år siden

Tror måske det vil være bedre med lidt ukendte skuespiller
http://c.mymovies.dk/wangsgaard/group:owned

Skriv ny kommentar: