For et par uger siden blev det annonceret, at Marvel Studios i samarbejde med Sony vil introducere Spider-Man i Marvels univers, og at der desuden vil blive lavet en ny, enkeltstående film om superhelten. Nu har filmen muligvis fået sin instruktør.

Ifølge Latino Review skal Drew Goddard skrive og instruere filmen, der muligvis vil få titlen “The Spectacular Spider-Man”.

Se også: Marvel får Spider-Man tilbage i folden

Goddard har tidligere arbejdet på Joss Whedons “Buffy – Vampyrernes skræk” og J.J. Abrams’ “Lost”, men har de seneste år ikke haft den store held i Hollywood. Han fik sin instruktørdebut med “The Cabin In The Woods”, og var sat til at stå bag tv-serien “Daredevil”, men han forlod serien for at arbejde på en film om superskurkene “The Sinister Six” – et spin-off af Spider-Man serien. Et projekt der nu lader til at være dødt.

Ifølge Latino Review vil den nye film indkorporere elementer fra “The Sinister Six” samt gå i fodsporene på den kommende “Captain America: Civil War”. Rygterne siger også, at Spider-Man vil komme op at slås med Iron Man, alt i mens han forsøger at slutte sig til The Avengers.

Der er premiere på den endnu unavngivne, Spider-Man film den 28. juli 2017.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Slein 7 år siden

"The Cabin In The Woods" var da en okay god film.

The sinister six i samme Spiderman-film? Hmm, nu ikke for mange super-skurke (og super-helte) igen. Det KAN lade sig gøre; men det kan sandelig da også gå helt galt.

Der bliver stablet for mange tallerkener (mht. Marvel-film) i øjeblikket, og det kan ende på gulvet med et brag.
Gravatar

#2 Den fede 7 år siden

Shit hvor jeg håber, det bliver til virkelighed!Slein (1) skrev:
"The Cabin In The Woods" var da en okay god film.


Nej, det var en fantastisk film, der havde en af de mest originale takes på genren nogensinde.
Gravatar

#3 Mr. Anderson 7 år siden

Uanset hvad, så håber jeg bare, at de tager lidt inspiration fra Spider-Man: The Animated Series.
"A day without laughter, is a day wasted." –Charlie Chaplin
Gravatar

#4 Cowabunga 7 år siden

Et tredje filmunivers på så få år er for meget af det gode, og jeg orker det næsten ikke. Synd de i det mindste ikke fik lov til at lave Amazing 3, som jeg personligt gerne ville se. Jeg håber i det mindste de springer hans skabelse over....
Gravatar

#5 Den fede 7 år siden

Cowabunga (4) skrev:
Jeg håber i det mindste de springer hans skabelse over....


Det gør de (heldigvis). Jeg kan godt følge dig i øvrigt. Det værste er, at Garfield allerede er ude af rollen. Han var perfekt.
Gravatar

#6 Cowabunga 7 år siden

Den fede (5) skrev:
Det gør de (heldigvis). Jeg kan godt følge dig i øvrigt. Det værste er, at Garfield allerede er ude af rollen. Han var perfekt.


Ja generelt synes jeg at skuespillerpræstationerne har været ganske habile, og det har været en stor styrke for filmene. Er spændt på om de kan toppe det i de nye film, og om de i det hele taget kan skabe en fornyelse der retfærdiggør endnu et reboot (jeg er dog lidt skeptisk, selvom jeg sikkert ender med at kigge med).
Gravatar

#7 Den fede 7 år siden

#6

Selvfølgelig kigger vi med - sådan er det jo :-) men jeg synes også, processen virker forhastet. Der hvor jeg dog er nysgerrig, er hvordan Marvel håndterer deres hjemvendte søn.
Gravatar

#8 Driver 7 år siden

Om det virker forhastet eller ej, skal jo ses i det lys, at Marvel gerne vil køre deres egen Spider-Man ind i deres univers i forlængelse med den lille rolle, han med al sandsynlighed får i Captain America: Civil War og senere nok får en større rolle i Avengers: Infinity War Set i det perspektiv, virker det logisk nok at give ham en stand-alone film, hvor man rigtig kan få mulighed lære Marvels take på Spider-Man at kende, inden han for alvor bliver kastet for løverne i Avengers, og som samtidig for alvor kan begrave Webb og Garfields to ligegyldige fadæser.

Interessant med en så relativt uprøvet instruktør, det synes Marvel at gøre sig meget i, senest med Russo-brødrenes fremragende Cap Am: Winter Soldier. Det er lidt et sats at vælge en så uprøvet instruktør, men måske bærer det frugt...igen.
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”

Skriv ny kommentar: