Superman får endnu en solofilm. Men det bliver ikke med Zack Snyder som instruktør. Ifølge rygterne har Warner Bros. udset sig tre mulige instruktører til “Man of Steel 2” – og en af dem er J.J. Abrams.

Se også: DC Films på vej med “Man of Steel 2″

Det er MovieWeb, der skriver, at et dokument er blevet lækket på fildelingssiden 4chan, som afslører de tre instruktør-kandidater: Doug Liman, Edgar Wright og J.J. Abrams.

Doug Liman har tidligere instrueret film som “Edge of Tomorrow” og “Mr. & Mrs. Smith”. Edgar Wright er manden bag “Shaun of the Dead” og “Scott Pilgrim mod verden”.

J.J. Abrams’ imponerende CV indeholder film som “Star Wars: The Force Awakens” og “Star Trek”.

Ifølge det lækkede dokument skulle “Man of Steel 2” få premiere d. 5. oktober i 2018.

Intet er bekræftet fra officielt hold, så indtil videre er der altså blot tale om rygter.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Morpheus 5 år siden

Jeg ville glæde mig så meget mere hvis enten JJ eller Edgar Wright fik jobbet!
Gravatar

#2 Driver 5 år siden

Jeg mangler stadig at blive blæst bagover af noget, Abrams har lavet. Edgar Wright er en spøjs filmmager og lidt i stil med Ant-Man tænker jeg, at han ville passe bedre til en film med nogle lidt mindre og skæve karakterer end verdens mest ikoniske superhelt. Doug Liman er spændende og han er god til at instruere action, så kan er måske et fint bud.

Jeg havde håbet på George Miller som frontløber til jobbet. Det er min drømmeinstruktør til jobbet og han har ved flere lejligheder udtalt, at han er DC-dreng.

Ellers kunne Denis Villeneuve (Prisoners, Sicario), Bong Joon-ho (The Host, Snowpiercer), Dan Gilroy (Nightcrawler), Gavin O'Connor (Warrior), Danny Boyle (Sunshine), Chad Stahelski/David Leitch (John Wick), Matthew Vaughn (Kick-Ass, X-Men: First Class), Duncan Jones (Moon), Gareth Evans (The Raid 1 og 2) og Matt Reeves (Dawn Of The Planet Of The Apes) også være spændende bud, synes jeg.

Medmindre Chris Nolan selvfølgelig ville have mod på det eller måske Ben Affleck.

Hvem er jeres bud?
“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”
Gravatar

#3 David Munch 5 år siden

Jeg er ikke superfan af JJ efter hans tag på Star Trek, men man må da sige han formå at lave underholdende film med et plot som hænger ganske hæderligt sammen. Han ville sandsynligvis lave noget der er langt bedre end hvad DC pt. smider på markedet..
Gravatar

#4 The_Corrector 5 år siden

Alle der ikke værdsætter det J.J. Abrams har lavet, det er folk der ikke har forstand på filmkunst, og de burde have sådan nogle slag bag i med en tæppebanker.

Det vil værre fantastisk hvis J.J Abrams får instruktør rollen, så er der faktisk en chance for at det rent faktisk bliver en god film.
Gravatar

#5 patrickjane 5 år siden

The_Corrector (4) skrev:
Alle der ikke værdsætter det J.J. Abrams har lavet, det er folk der ikke har forstand på filmkunst, og de burde have sådan nogle slag bag i med en tæppebanker.

Det vil værre fantastisk hvis J.J Abrams får instruktør rollen, så er der faktisk en chance for at det rent faktisk bliver en god film.


Kunne ikke være mere enig med dig.
Gravatar

#6 X&O 5 år siden

Uha, jeg tror desværre ikke instruktøren kommer til at have den største betydning for en 2'er. For mig at se virker det til at de hellere burde hyre en habil manuskriptforfatter og få styr på historien og karaktererne end hvem der skal føre dirigentstokken. Det lader til at være et tilbagevendende problem på DC's film; at der er uenighed mellem studie og instruktør, og det lyder oftest som noget der ikke havde været et problem med et ordentligt manus.
Gravatar

#7 Geekalot 5 år siden

ville jeg egentlig være godt tilfreds med
Gravatar

#8 Stetso-G 5 år siden

#6
+1
Helt enig. Problemet er ikke at lave en flot eller lækker film. Problemet er at få lavet et manuskript, der kan holde til at komme på film. Få Edgar Wright til at skrive manuskriptet sammen med Simon Pegg og få Liman til at filme det.

Abrams ville være det sikre valg, men jeg ville helt vildt gerne se mere til Liman.
Gravatar

#9 Gasivodo 5 år siden

..kan redde alle serier..

Kan han? Mener alle det?

ÆV:-/
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#10 Star Trek fever 5 år siden

J.J Abrams har svigtet på Star Trek området.

Men dette kunne godt være en film for ham. Selv om han nok laver Superman om til en der spiser kryptonit til morgen mad. Bare for at fucke historien om Superman op....
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"

Skriv ny kommentar: