Christopher Nolans Batman-trilogi er den vel nok bedste superhelte-trilogi i filmhistorien. Det afholder dog ikke DC Comics fra at forsøge sig med en ny trilogi om den mørke ridder. Den of Geek erfarer, at DC og Warner Bros. er på vej med en helt ny “Batman”-trilogi med Ben Affleck i hovedrollen.

Se også: Rygte: “The Batman” kommer i 2018 med Ben Affleck som instruktør

Som bekendt så skal Ben Affleck spille Batman i den kommende “Batman v Superman: Dawn of Justice”. Og det er den film, der nu er årsag til, at Warner vil bestille en ny solo-trilogi med Batman.

Til en privat screening af Zack Snyders “Batman v Superman: Dawn of Justice” for holdet bag og Warners chefer blev filmen mødt med stående applaus. Særligt Ben Afflecks præstation som Batman imponerede så meget, at det overbeviste cheferne hos Warner Bros. om, at der skal satses fuldt ud på den karakter i form af tre nye film. Samtidig vil man nu dreje hele DC Comics-universet over på endnu mere fokus på Batman.

Den første solofilm med Ben Afflecks Batman forventes, at få premiere i 2018.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#11 Nagash 6 år siden

Gangstalicious (10) skrev:
Nah, en random dude, som ikke har aldrig har optrådt i tegneserierne og tilfældigvis hedder Robin til mellemnavn, er med.


Jeg kender ikke tegneserierne nok til, at jeg kender alle navnene på Robin. Der har jo været jævnt mange op gennem tiden. :)
Gravatar

#12 Gangstalicious 6 år siden

Nagash (11) skrev:
Jeg kender ikke tegneserierne nok til, at jeg kender alle navnene på Robin. Der har jo været jævnt mange op gennem tiden. :)


Jo, men kun fire af dem opfattes som "officielle", Dick Grayson, Tim Drake, Joson Todd og Damian Wayne.

Pointen er nu oss' bare, at Blake ikke er en figur fra tegneserierne, det er en af Nolans idéer.
Gravatar

#13 Nagash 6 år siden

Det gjorde han jo godt nok også, med hans lille darling, i de to første film.
Gravatar

#14 Gasivodo 6 år siden

..fatter ikke hvorledes, man kan blive ved?!?
Superheltefilm! Er det ikke snart på tide med en "lille" pause, så det hele kan finde sig selv, igen?
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#15 Gangstalicious 6 år siden

#14 -

Til næste år er det virkelig slemt, der kommer 6-7 stykker, ud af.. de cirka 200-250 film der kommer ud af USA hvert år, samt de over 1000 film der bliver produceret i EU.. og selvfølgelig alle de film, der bliver produceret i alle andre lande i verden.

Den eneste grund til, at man bemærker dem, er fordi de er populære, de er blockbusters og fordi der smides rigtig meget PR efter dem.

Og hvorfor man kan blive ved? Folk bliver ved med at gå i biffen, simple as a-b-c.

Skriv ny kommentar: