Lige siden Disney annoncerede planerne om en ny “Star Wars”-triologi, har plottet til den kommende ”Star Wars: Episode VII” været gemt væk i en bankboks i en galakse langt, langt væk.
Se også: To nye skuespillere tilføjet “Star Wars: Episode VII”
Men nu hævder hjemmesiden Badass Digest at være kommet i besiddelse af handlingen til den kommende “Star Wars: Episode VII”.
Der skal selvfølgelig advares om spoilers nedenfor, så hvis du er spoilerfob, skal du ikke læse videre.
Denne rejse fører dem hen til Han Solo (Harrison Ford) og Chewbacca (Peter Mayhew), som genkender lyssværet: det tilhører Luke Skywalker (Mark Hamill). Og sådan begynder rejsen for at finde den forsvundende jedi mester.
I mellemtiden er onde kræfter ved at bygge et våben på en is-planet; et våben, som ikke kun kan udslette planeter, men hele solsystemer.
“Star Wars: Episode VII” er baseret på et manuskript af J.J. Abrams i samarbejde med Lawrence Kasdan, der skrev ”Star Wars: Episode V – Imperiet slår igen”. John Williams vil igen stå med dirigentstokken, når soundtracket til filmen skal komponeres.
Hvis ovenstående rygte taler sandt, hvad synes du så som plottet til “Star Wars: Episode VII”? Glæder du dig til filmen, eller tror du det bliver en kæmpe skuffelse? Del din mening nedenfor.
#41 davenport 10 år siden
#42 Riqon 10 år siden
Jeg tror, jeg vælger at lytte til davenport.
#43 davenport 10 år siden
#44 Alex- 10 år siden
angående hånden:
#45 Space Monster 10 år siden
Fedt hvis det er den vej de vælger at gå
― George R.R. Martin
#46 Riqon 10 år siden
#47 Muldgraver 10 år siden
Vel, jeg prøver igen :)
Det interesserer mig gevaldigt, hvad vores erkendelser af sprogets funktionalitet gør ved vores konstruktion af subjektet. Dertil lever vi i en tid, hvor der er en umiddelbart uundgåelig opdeling af subjektet til en masse af subjekter, hvilke vi skifter imellem alt efter social kontekst. Vores sprog ændrer form efter subjektet. Så er spørgsmålet vel egentlig, om vi har ét grundsubjekt, som konteksten nuancerer eller om vi er i bestandig afkodning af vores perceptioner, hvorved subjektet forestilles og giver os en fornemmelse af substans.
Uanset bliver sproget en måde for os ikke blot at kunne spejle os og afkode subjektet, men det bliver samtidig en særdeles smuk funktionalitet i kraft af dets skabende kraft (det må du kunne lide som også teolog?), smukkest naturligvis fordi der i mennesket indeholdes muligheden for at skabe samfund. Samfundet er dynamisk og flydende, og sproget ligeså, og vi ender med en uigennemskuelig masse af dynamikker, som sproget/kommunikation dog er en adgang til.
Uanset kan man fortabes og frelses i kultur og natur, på en gang, og samtidig i hver sin retning. Heraklit er er måske ikke den filosof med det reneste sprog, men på en måde det største, fordi det lige så smukt som hos Plotin er et formfuldendt udtryk for idéen, som endda i sig rummer bevægelse. Hvilket det netop ikke er meningen man bare skal kunne afkode, som en anden statistik :)
Det var vist desværre, hvad jeg orkede at forklare, men min interesse finder også oplysning i, hvordan en retoriker forstår sproget og sådan diskursivt benytter sig af det til at forstå, omkalfatre og styre m.m. sprog og subjekter, så jeg er glad for, du ville uddybe dine perspektiver lidt :)
Heh, så misforstod jeg. Ak, jeg har Mammonkamp på hjernen... Jeg er med på hvad talehandlinger er, så jeg er med nu :)
#48 davenport 10 år siden
#49 Riqon 10 år siden
Lemme stop you right there...
Hvilket subjekt? Mener du os selv?
#50 BN 10 år siden
Nej, hør nu, Davenport! Enhver ved da, hvad det vil sige, at vi er "i bestandig afkodning af vore perceptioner"!